Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Täyden palvelun talo karavaanarille

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Jyväskyläläiset Pentti ja Pirkko Äijö ovat hankkineet Jyväs-Caravanilta yhteensä kuusi matkailuajoneuvoa. Jyväs-Caravan saa pariskunnalta kiitosta laajasta valikoimastaan sekä hyvästä ja luotettavasta palvelustaan.

Molemmat, sekä Pentti että Pirkko, ovat SF-Caravanin Rutusakin jäseniä ja toimivat tällä hetkellä yhdistyksen rahastonhoitajaparina. Eläkkeellä oleva pariskunta matkailee paljon niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kotimaan matkat suuntautuvat pääsääntöisesti erilaisiin musiikkitapahtumiin sekä SF-Caravanin tapahtumiin. Talviaikoina Pentti ja Pirkko viihtyvät Välimeren maissa sekä Portugalissa.

“Me olemme aina löytäneet sopivan ajoneuvon Jyväs-Caravanin varastolta. Kaikkien asioiden on oltava kohdallaan, jotta kauppa syntyy.”

– Olemme tehneet neljä matkaa Marokkoon ja Espanjaan. Lähdemme syksyllä yleensä lokakuussa ja tulemme keväällä takaisin maalis-huhtikuun taitteessa. Näissä maissa on mukava olla, koska olosuhteet vastaavat usein Suomen kesää, Pentti kertoo.

Tähän mennessä pariskunta on hankkinut Jyväs-Caravanilta yhteensä kuusi matkailuajoneuvoa. Aiempi matkailuajoneuvo on aina vaihdettu uuteen, houkuttelevampaan ja pariskunnan tarpeisiin paremmin sopivaan malliin. Jyväs-Caravanin valikoimasta on yleisesti löytynyt sopiva lievitys nousseeseen auto- tai vaunukuumeeseen.

– Siellä kuume saadaan laskemaan ilman aspiriinia, Pirkko naurahtaa.

Laaja valikoima ja useat merkit tuovat valinnanvaraa

Pentillä ja Pirkolla on aina ollut tiukat kriteerit uuden matkailuajoneuvon hankinnalle. Kauppoja ei synny, jos ajoneuvossa on yksikin sellainen asia, joka ei täytä pariskunnan kriteereitä. Jyväs-Caravanin valikoimaa Pentti ja Pirkko kuvailevat hyvin laajaksi.

– Me olemme aina löytäneet sopivan ajoneuvon Jyväs-Caravanin varastolta. Kaikkien asioiden on oltava kohdallaan, jotta kauppa syntyy. Varastolla on niin iso valikoima, että sieltä on aina löytynyt sellainen malli, mitä olemme etsineet, Pentti summaa.

– Jyväs-Caravanin eduksi voidaan lukea se, että edustettuna ovat yhden merkin sijasta monet merkit. Merkeistä ja erilaisista korimalleista löytyy vaihtoehtoja, joista voi valita itselleen mieluisan, pariskunta kertoo.

Osaava henkilökunta herättää luottamusta

Jyväs-Caravan myös huoltaa pariskunnan tämänhetkistä matkailuautoa. Lähellä oleva huolto toimii Pirkon ja Pentin mielestä hyvin sekä nopeasti. Pienemmissä ongelmissa apua on tarvittaessa saatu puhelimitse ulkomaillakin ollessa.

– Esimerkiksi viimeisin asiakaskokemuksemme oli sellainen, että myyjä halusi varmistua siitä, että me varmasti hallitsemme ajoneuvon käytön, vaikka kokemusta onkin pitkältä ajalta. Ei ole kiva, jos auto jää tielle, eikä tiedä yhtään, miten jatkaa, Pentti sanoo.

– Kaikki matkailuajoneuvoihin liittyvät asiat hoituvat täällä, eikä autoa ole tarvinnut viedä muualle. Yritys on varmasti luottamuksen arvoinen, koska osaavaa henkilökuntaa on runsaasti. Isolla organisaatiolla on mahdollisuus olla karavaanarille täyden palvelun talo, Pentti sanoo.

Jyväs-Caravan Oy on yli 40-vuotias täyden palvelun caravanliike, joka myy uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja -vaunuja sekä henkilö- ja pakettiautoja. 3000m2 suurmyymälä sijaitsee Jyväskylässä Seppälänkankaalla. Yrityksen edustuksiin kuuluvat seuraavat merkit: Adria, Bürstner, Carthago, CasaCar, Dethleffs, Fiat, Globecar, Hobby, Kabe, Poksi, Sunlight ja Sunliving. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös huoltopalvelut sekä kori- että Fiat-alustapuolelle, varaosat, tarvikkeet, verkkokauppa ja vuokraus. Yrityksessä työskentelee 30 työntekijää.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.