Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Monitoimitalon kuntosalin fiilis viehättää

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jelmiina Lampinen opiskelee Jyväskylän yliopistolla liikuntapedagogiikkaa ja harrastaa kilpacheerleadingia. Monipuolinen liikunta on aina ollut osa Jelmiinan elämää. Kuntosalilla hän käy Monitoimitalolla.

Jelmiina on harrastanut elämänsä aikana monia eri liikuntalajeja. Tällä hetkellä 22-vuotias nainen harrastaa muun muassa kilpacheerleadingia. Monipuolisen liikuntataustansa kautta päätti Jelmiina myös aikoinaan hakeutua opiskelemaan liikunnanopettajaksi.

– Liikunta on oikeastaan ollut aina se kaikista suurin osa elämääni, ja kaikki muu on muodostunut sen ympärille, hän kertoo.

“Olen käynyt monella muullakin salilla, mutta tykkään tästä kaikista eniten. Täällä on sellainen oma fiilis.”

Keskeinen sijainti helpottaa salille lähtemistä

Jelmiina kokee Monitoimitalon sijainnin sekä aukioloajat erittäin hyviksi. Hänen ei ole kertaakaan tarvinnut erikseen miettiä, että onko kuntosali auki vai ei. Kiitosta saa myös Monitoimitalon asiakaspalvelu.

– Jos minulla on vaikka hyppytunti, niin voin tulla helposti tänne. Ei tarvitse lähteä liian kauas. Kun kuntosali on näin lähellä, ei kynnys lähteä ole niin iso, vaikkei aina meinaisikaan jaksaa mennä, Jelmiina painottaa.

– Palvelu pelaa hyvin. Joskus kommentoin työntekijöille, ettei täällä ole tarpeeksi pieniä käsipainoja. Meni pari viikkoa, kun minulle kerrottiin, että uudet käsipainot oli tilattu ja ne olivat nyt saapuneet, hän kiittelee.

”Koskaan ei tarvitse hävetä mitään, vaan saa olla oma itsensä”

Monitoimitalon kuntosalilla Jelmiina on käynyt nyt noin kolmen vuoden ajan, aina siitä asti, kun hän muutti Jyväskylään. Kuntosalilla käyminen on muodostunut tavaksi, joka tukee häntä hyvin kilpacheerleadingin harrastamisessa.

– Olen käynyt monella muullakin salilla, mutta tykkään tästä kaikista eniten. Täällä on sellainen oma fiilis. Täällä käy todella paljon erilaisia ihmisiä – nuoria, vanhoja ja urheilijoita. Koskaan ei tarvitse hävetä mitään, vaan saa olla oma itsensä ja tehdä sitä omaa juttuaan, Jelmiina kuvailee.

– Tykkään käydä täällä senkin takia, että täällä on aina joku, jonka kanssa voi jutella. Jos teet salitreeniä yksin, etkä voi jutella kenenkään kanssa, niin on se vähän tylsää, Jelmiina sanoo.

– Olen aina kannustanut kaikkia, että tulkaa Monnarille, täällä on tosi kivaa!

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut edistää Jyväskylän asukkaiden hyvinvointia tuottamalla liikuntapalveluja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi