Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Niin kauan kuin asun Jyväskylässä, en tule muuttamaan täältä pois”

Jyväskylän yliopistossa kemiaa opiskeleva Jaakko Kuure asuu Kortepohjan Ylioppilaskylässä. Asuminen on edullista ja läheltä löytyvät niin keskusta kuin hyvät harrastusmahdollisuudetkin. Hän viihtyy alueella oikein hyvin ja ei aio Jyväskylässä asuessaan muuttaa enää minnekään muualle.

Jaakko on asunut Ylioppilaskylässä yhteensä noin yhdeksän vuotta. Välillä hän on käynyt myös muualla, mutta palannut aina takaisin Kortepohjaan.

– Sen jälkeen, kun olin asunut täällä ehkä noin kolme vuotta, niin tajusin, että niin kauan kuin asun Jyväskylässä, en tule muuttamaan täältä pois, Jaakko toteaa.

– Tämä on aivan loistava paikka. Tunnen paljon eri alojen sekä ikäluokkien ihmisiä. Kauppamatkaan voi joskus mennä puolitoista tuntia, kun tulee niin paljon tuttuja vastaan, hän jatkaa.

Kaupungin keskusta ja hyvät harrastusmahdollisuudet lähellä

Ylioppilaskylä sijaitsee lähellä Jyväskylän keskustaa, ja sinne pääsee helposti esimerkiksi pyörällä tai kävellen. Lähellä ovat myös Laajavuoren ulkoilumahdollisuudet sekä lenkkipolut.

“Tämä on aivan loistava paikka.”

– Täällä olevat harrastusmahdollisuudet ovat loistavat. Senkään puolesta en tule täältä muuttamaan, Jaakko kertoo.

– Frisbeegolf on itselleni se läheisin harrastus. Kesäisin uimarannat ovat tietenkin ihan oma lukunsa, Jaakko sanoo.

Aidosti edullista asumista

Jaakko on asunut Ylioppilaskylässä yhteensä kolmessa eri asunnossa. Tällä hetkellä hän asuu omasta mielestään parhaimmassa asunnossa parhailla naapureilla varustettuna. Asuminen on kokonaisuutena hyvin edullista, kun vuokraan kuuluvat sähkö, vesi, internet sekä sauna.

– Asuntoni sattuu olemaan sellainen, ettei tänne paista aurinko, niin ei ole liian kuuma. En oikeastaan tiedä mitään muuta isoa kaupunkia, missä voisi asua näin halvalla. Olen asunut itse kuitenkin esimerkiksi Tampereella ja Helsingissä, niin osaan verrata, Jaakko summaa.

– Saunakin lämpiää joka päivä, niin mitä ihmettä, hän naurahtaa.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, lyhyemmin JYY on opiskelijoiden oma etu- ja palvelujärjestö. Järjestö valvoo jäsentensä etuja sekä tuottaa opiskelijoiden arkea sujuvoittavia palveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.