Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Esko Erkkilä: ”Kalustetukku on tehnyt kyllä todella hienoa työtä”

Kalustetukku toimitti ja asensi Lohtajalla asuvien Esko Erkkilän sekä hänen vaimonsa taloon kaikki kalusteet. Yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa toteutettu pintaremontti sujui jouhevasti. Remontin valmistuttua on Esko ollut tyytyväinen valittuaan juuri Kalustetukun.

Esko Erkkilän ja hänen vaimonsa koti on vuonna 1999 rakennettu tiilivuorattu omakotitalo. Ennen kokonaisvaltaista pintaremonttia oli pariskunta harkinnut vain keittiön kalusteiden ovien vaihtoa. Nälkä kuitenkin kasvoi syödessä ja lopulta he päätyivät tekemään täyden muutoksen jokaiseen huoneeseen. Suunnittelusta vastasi sisustussuunnittelija.

“Keittiöön tuli hyvin lisää työtilaa ja avaruutta. Se tuntui aiemmin tukkoiselta ja nyt kaikki on paljon avarampaa”

– Keittiön kaappien ovien vaihtaminen oli se ensimmäinen idea, mistä lähdimme liikkeelle. Sitten päätimme vaihtaa koko keittiön ja sen jälkeen kodinhoitohuone alkoi näyttää siltä, että sekin tarvitsee muutosta. Alkoi tuntua, että tapetit täytyisi vaihtaa joka paikkaan. Sisälle tuli totaalinen muutos, Esko kertoo.

– Kalustetukku toimitti meille kaikki kalusteet, eli keittiön, kodinhoitohuoneen, wc:n, eteisen sekä tuulikaapin kalusteet. Kaikki asennettiin valmiiksi paikoilleen, Esko summaa.

3D-kuvat suunnittelun tukena

Kalustetukku oli pariskunnalle aiemmin tuntematon toimija. Esko kilpailutti kolme eri toimijaa, joista Kalustetukku tuli valituksi hyvän palvelunsa ansiosta. Remontti alkoi sisustussuunnittelijan tekemillä luonnoksilla, joiden perusteella Kalustetukku lähetti pariskunnalle katsottavaksi 3D-kuvia.

– 3D-kuvat olivat erittäin hyvä asia. Niistä sai vähän mielikuvaa siitä, millainen valmiista kokonaisuudesta tulee. Siitä eteenpäin kaikki meni hyvin jouhevasti. Kalustetukulta vain kysyttiin, että milloin kalusteet saa toimittaa. Kaikki tuli valmiiksi paikoilleen asennettuna. Todella laadukasta työtä, Esko sanoo.

Lisää työtilaa sekä moderneja ratkaisuja

Kaikkien kalusteiden asennus valmistui noin viikossa. Remontin myötä keittiön kaappeja on määrällisesti noin puolet aiempaa vähemmän. Säilytystila pysyi Eskon mukaan kuitenkin vähintään samana, ellei jopa hieman kasvanut.

– Pieniä teknisiä yksityiskohtia on nyt otettu paljon paremmin huomioon. Ennen oli vain niin, että ovi auki ja tavarat sinne. Nyt laatikot ja korit tulevat ulos. Nämä ovat pieniä, mutta tärkeitä asioita, Esko sanoo.

– Keittiöön tuli hyvin lisää työtilaa ja avaruutta. Se tuntui aiemmin tukkoiselta ja nyt kaikki on paljon avarampaa, Esko kiteyttää.

Uudet kalusteet toivat tullessaan myös moderneja ratkaisuja. Esimerkiksi liesituuletin ei totutusta poiketen käytä hormia, vaan puhaltaa ilman aktiivisuodattimen kautta huoneilmaan. Myös keittiön kaappien ovet ovat moottoroidut.

– Nämä ovat todella hienoja systeemejä, olen tykännyt niistä, Esko kuvailee.

”Tämä oli hyvä valinta”

Kalustetukun kanssa asioimista Esko kuvailee luontevaksi. Työskentely heidän kanssaan oli hänen mielestään mukavaa. Pariskunta on ollut tyytyväinen valintaansa. Kalustetukun parhaiksi puoliksi Esko kokee laadun, palvelun sekä toimitusvarmuuden.

– Asioidessa tuntui ihan siltä, että olisimme olleet aina kavereita, Esko hymyilee.

– Täytyy sanoa, että tämä oli hyvä valinta. Kalustetukku on tehnyt kyllä todella hienoa työtä, Esko päättää.

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu kalustevalmistaja, joka kalustaa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja muut kodin tilat.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.