Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Lasse Öhman: ”Keittiötämme katsoessa tulen hyvälle tuulelle”

Lasse Öhman asuu vaimoineen Uudenmaan Siuntiossa ja on ammatiltaan yrittäjä, joka maahantuo sikareita. Pariskunnalle on rakennettu uusi omakotitalo, johon juuri heidän toiveitaan vastaavan keittiön toimitti keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden erikoisliike Kalustetukku.

“Huomasimme heti, miten myyjä oli aidosti kiinnostunut siitä, mitä olimme tulleet hakemaan. Asiakkaasta pidettiin alusta alkaen hyvää huolta”

Toimivan ja tarpeita vastaavan keittiön järjestyminen oli erityisen tärkeää, sillä pariskunta tekee kaikki ruoat itse ja järjestää paljon juhlia.

– Voi sanoa, että keittiö on erittäin iso osa elämäämme, niin arjessa kuin juhlassa. Teemme viikoittain vähintään 20 eri ateriaa ja pidämme paljon juhlia perheelle ja ystäville. Luulen että talomme suunnitteluvaiheista eniten aikaa käytettiin siihen, miten keittiö tehdään, koska se on niin tärkeä osa kokonaisuudesta, Lasse sanoo.

Pariskunta oli suunnitteluvaiheessa aktiivisesti yhteydessä pääkaupunkiseudun eri keittiökalusteliikkeisiin. Kalustetukku tuli mukaan loppusuoralla tuttavapariskunnan suosituksesta.

– He kertoivat, että Kalustetukusta saa erityisen hienoja keittiöratkaisuja. Meillä oli lopussa kolme vaihtoehtoa, ja Kalustetukku tuli mukaan neljänneksi, ollen lopulta selkeä valinta keittiömme toteuttajaksi, Lasse kertoo.

– Kalustetukku poikkesi aika selkeästi kolmesta muusta liikkeestä. Huomasimme heti, miten myyjä oli aidosti kiinnostunut siitä, mitä olimme tulleet hakemaan. Asiakkaasta pidettiin alusta alkaen hyvää huolta, hän jatkaa.

Poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua

“Myyjä uskalsi ehdottaa erilaisia ratkaisuja ja vihjeet olivat äärimmäisen toimivia.”

Prosessin edetessä pariskunta huomasi Kalustetukun myyjän syvän asiantuntemuksen. Myös tiivis yhteydenpito saa erityistä kiitosta.

– Tärkeintä on, että ostajan ja myyjän välille syntyy luottamus. Myyjä uskalsi ehdottaa erilaisia ratkaisuja ja vihjeet olivat äärimmäisen toimivia. Me emme esimerkiksi tienneet kovinkaan paljoa materiaalivaihtoehdoista, ja myyjän asiantuntemus pintamateriaaleista oli kiitettävää. Hän pystyi myös esittelemään tietokoneelta erilaisia ehdotuksia ja havainnollistamaan, miltä valmis keittiö tulee näyttämään, Lasse kertoo.

– Yhteydenpito oli koko prosessin ajan hyvin intensiivistä sekä sähköpostitse että puhelimitse. Kävimme paikan päällä useita kertoja kysymässä neuvoja ja tarkistamassa asioita. Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä, miten myyjä oli tukenamme koko prosessin ajan, hän jatkaa.

Lämpimät suositukset myös muille

“Meillehän tuttavaperhe suositteli Kalustetukkua, ja nyt voi sanoa, että onneksi menimme.”

Tärkeintä uudessa keittiössä on se, että pariskunnalla on nyt ensimmäistä kertaa elämässään reilusti tilaa tehdä ruokaa. Lasse suosittelisi yrityksen palveluja lämpimästi muille keittiöremonttia harkitseville.

– Ruoanlaitto on iloinen asia, ja keittiössä olosta pitää saada hyvää fiilistä. Keittiötämme katsoessani tulen hyvälle tuulelle ja oikein odotan, milloin pääsen taas tekemään ruokaa, Lasse sanoo hymyillen.

– Meillehän tuttavaperhe suositteli Kalustetukkua, ja nyt voi sanoa, että onneksi menimme. Olen koska tahansa valmis kertomaan kenelle tahansa saamastamme hyvästä palvelusta ja hyvistä ratkaisuista, hän toteaa lopuksi.

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu kalustevalmistaja, joka kalustaa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja muut kodin tilat.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi