Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kaunis ja toimiva keittiö oman vision mukaan toteutettuna

Jussi ja Marjo Kukkonen asuvat perheineen Espoossa Kontion rakentamassa hirsitalossa. Myös kaikki kodin kiintokalusteet ovat Kontio Livingin toimittamia. Erityisesti keittiö, sen ulkonäkö ja toimivuus ovat perheelle tärkeitä. Lopputuloksena perhe sai ulkonäöltään hyvin kauniin sekä oikeasti toimivan keittiökokonaisuuden.

Perheen entinen asunto oli heidän omien sanojensa mukaan “pussimainen”, koska ilma ei vaihtunut. Sen vuoksi sisäilmaltaan terve hirsitalo oli luonnollinen ratkaisu, kun selvisi, että Espooseen sellaisen voisi rakentaa. Kontiolta he hankkivat kokonaisvaltaisen talopaketin.

– Halusimme hoitaa asioita mahdollisimman paljon yhden luukun periaatteella, jolloin toimitukset ja kaikki muukin on sujuvampaa. Hyvän suunnittelukokemuksen perusteella päädyimme siihen, että halusimme Kontio Livingiltä myös kaikki kiintokalusteet. Siihen kuuluivat sitten keittiö ja kaikki kaapit, mitä meillä tässä talossa on, Jussi sanoo.

– Meillä oli mielikuva laadukkaasta kotimaisesta yrityksestä jo ennen kuin päädyimme Kontion asiakkaaksi, Marjo jatkaa.

Asiantuntemus takasi oikeat toiminnallisuudet

“Lopputuloksena on todella kaunis ulkonäkö yhdistettynä siihen, että keittiö tosiaan toimii myös käytännössä.”

Keittiö on perheelle todella tärkeä ja heistä on mukava laittaa ruokaa yhdessä. Kontio Livingin myyjän kanssa päästiin nopeasti samalle aaltopituudelle siitä, millainen tulevan keittiön pitäisi olla ja miltä sen pitäisi näyttää. Marjo ja Jussi halusivat mattamustan keittiön, jossa olisi saareke eikä lainkaan yläkaappeja. Keittiön pitäisi myös olla avoin.

– Meillä oli aika vahvoja visioita siitä, mille keittiön pitää näyttää. Funktionaalisuus ei välttämättä ollut ihan hallussa emmekä tienneet, mihin mitäkin toimintoja voisi ottaa. Kontio Livingin asiantuntemus loi sille erittäin hyvän pohjan, Jussi kuvailee.

– Jos hirsivalmistajalla on myös keittiövalmistusta ja kiintokaappivalmistusta, on kokonaisuus varmasti mietitty sellaiseksi, että kalusteet ja erilaiset ratkaisut sopivat siihen talotyyliin. Mielestämme pääsimme aika hyvään lopputulokseen sen avulla, Jussi toteaa.

– Lopputuloksena on todella kaunis ulkonäkö yhdistettynä siihen, että keittiö tosiaan toimii myös käytännössä, Marjo iloitsee.

Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja. Kontion mallisto käsittää niin talot, huvilat, saunat kuin piharakennukset.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi