Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Jani Westerlund, PR Rolls Oy: ”Kraftmek on nopea ja luotettava”

PR Rolls Oy on paperikoneiden telojen huoltamiseen, asiakkaan luona tapahtuviin kunnostuksiin, hiontoihin, pinnoituksiin ja erilaisiin asennustöihin erikoistunut yritys. Yksi PR Rollsin komponenttitoimittajista on Kraftmek, joka saa PR Rollsilta erityistä kiitosta nopeudestaan niin asiakaspalvelun kuin toimitusaikojen suhteen.

PR Rolls on reilut 15 vuotta vanha yritys, joka toimii Pyhäjoella. Yrityksen telavalmistuksesta ja kaikesta operatiivisesta toiminnasta vastaavalla Jani Westerlundilla on yhteensä kolme tai neljä erilaista komponenttitoimittajaa, joilta tilauksia tehdään.

– Huollamme paperikoneen teloja. Käytämme paljon erilaisia laakereita, laakerointiin liittyviä tiivisteitä sekä kaikkia mekaanisia tarvikkeita, jotka liittyvät pyörintäelimiin, Westerlund summaa.

– Kraftmek on ykkössijalla siinä, miten he vastaavat sähköposteihin ja kyselyihin. Vastaukset tulevat hyvin nopeasti. Meillä on usein aika kiire tilattavien osien kanssa ja on tärkeää, että saamme vastaukset, hinnat ja toimitusajat tietoomme nopeasti. Aina kun soittaa, niin puhelimeen vastataan heti. Jos ei vastata, niin parin minuutin päästä soitetaan sitten perään, Westerlund kertoo.

”Toimitusajat ovat pitäneet paikkansa”

“Jos joku paperikoneen tela on täytynyt vaikkapa huomenna lähettää asiakkaalle, niin Kraftmekin myyjä on ymmärtänyt yskän ja lähtenyt henkilökohtaisesti tuomaan tarvittavaa komponenttia.”

Kraftmekin tuotevalikoimaa Westerlund kuvailee monipuoliseksi. Ostaja voi itse päättää, millaisia tuotteita haluaa ja millaisilla laatukriteereillä. Tilaukset myös tulevat perille sovitussa aikataulussa. Jos jollakin komponentilla on erityisen kiire, on Kraftmekilta lähdetty tuomaan sitä henkilökohtaisesti perille paikan päälle.

– Me olemme oman alamme asiantuntijoita ja tiedämme, mitä vaadimme komponenteilta. Kraftmekilla on ymmärretty meidän laatuvaatimuksemme eri osille. He ovat ymmärtäneet sen, millaisia tuotteita me olemme vailla, Westerlund sanoo.

– Toimitusajat ovat pitäneet paikkansa. Se on meille erittäin tärkeää, Westerlund painottaa.

– Jos joku paperikoneen tela on täytynyt vaikkapa huomenna lähettää asiakkaalle, niin Kraftmekin myyjä on ymmärtänyt yskän ja lähtenyt henkilökohtaisesti tuomaan tarvittavaa komponenttia. Palvelu on ollut siinä mielessä todella joustavaa, Westerlund kuvailee.

Nopea ja luotettava kumppani

Westerlund kokee, että Kraftmek on ollut PR Rollsille luotettava kumppani. Nopeiden toimitusten lisäksi hän on ollut erittäin tyytyväinen tuotteiden laatuun. Tuotteet ovat olleet laadullisesti sitä, mitä he ovat tilanneetkin.

– Kraftmek on nopea ja luotettava. Heidän palvelunsa on hyvää, Westerlund kuvailee.

– Voin lämpimästi suositella Kraftmekia nimenomaan hyvän palvelualttiuden, nopeiden toimitusaikojen ja tuotteiden kirjon vuoksi, Westerlund kiteyttää.

Kraftmek on voimansiirtoon, laakerointiin ja hydrauliikkaan erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi laakerit, rullaketjut ja voiteluaineet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi