Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Timo Valkama, Pesmel Oy: ”Kraftmekin toimitusvarmuus on ollut aina todella hyvä”

Vuonna 1978 perustettu Pesmel Oy on globaalisti toimiva konepajayritys. Pesmelin pääliiketoiminta-alueet ovat metalli- ja paperiteollisuus sekä korkeavarastot. Kraftmek on toimittanut Pesmelille erilaisia komponentteja jo yli 28 vuoden ajan ollen yksi Pesmelin toimitusvarmimmista toimittajista.

Pesmelin pääkonttori sijaitsee Kauhajoella ja tuotantolaitos Virossa. Kaikki ostot, niin mekaniikka- kuin sähköpuolenkin, tehdään Kauhajoelta käsin ja komponentit toimitetaan suoraan tuotantolaitokselle.

– Olemme tehneet Kraftmekin kanssa yhteistyötä yli 28 vuotta, kertoo Pesmel Oy:n mekaniikkapuolen komponentti- ja alihankintaostaja Timo Valkama.

– Kraftmek on monipuolinen komponentteja myyvä yritys. He myyvät ketjuja, ketjupyöriä, kiristysholkkeja, laakereita, iskareita, tärinänvaimentimia ja niin edelleen. Heidän tuotevalikoimansa on tarpeeksi laaja – ei liian leveä eikä liian suppea. Valikoima on meille sopiva. Emme juuri koskaan tarvitse sellaisia tuotteita, mitä heillä ei ole. Ne ovat poikkeuksia, jos tarvitsemme jotain muuta kuin mitä he myyvät, Valkama summaa.

Laatuotteita toimitusvarmasti

“Nyt sellaisella kahden-kolmen vuoden ajanjaksolla ei yksikään Kraftmekin toimitus ole myöhästynyt niin, että se olisi häirinnyt meidän tuotantoamme.”

Pitkään jatkunut yhteistyö on sujunut Valkaman mukaan hyvin. Kaikista tärkeintä Pesmelille on erityisesti projektiluontoisen toimintansa vuoksi Kraftmekin toimitusvarmuus. Pesmelillä on kymmeniä, ellei jopa satoja komponenttitoimittajia, joista Kraftmek on yksi toimitusvarmimmista.

– Kraftmekin myymät tuotteet ovat laatutuotteita. Ne ovat aivan oman alansa huippuja sekä hinnaltaan kilpailukykyisiä. Kraftmekin toimitusvarmuus on ollut aina todella hyvä, Valkama sanoo.

– Nyt sellaisella kahden-kolmen vuoden ajanjaksolla ei yksikään Kraftmekin toimitus ole myöhästynyt niin, että se olisi häirinnyt meidän tuotantoamme, Valkama kiteyttää.

Varastointisopimukset osana yhteistyötä

Toimitusvarmuuden sekä kilpailukykyisen hinnan lisäksi kiitosta saavat Kraftmekin kanssa tehdyt varastointisopimukset. Pesmel tilaa heiltä paljon isoja laakereita. Laakereiden varastoinnista on tehty Kraftmekin kanssa sopimus siten, että Kraftmek säilyttää varastossaan tietyn ajan aina tietyn määrän tarvittavia laakereita.

– Jos laakeri loppuu varastosta, on sillä todella pitkä toimitusaika. Me olemme tehneet pitkän, kahden vuoden sopimuksen, joka on hyvä ja sitoo molempia, Valkama kiittelee.

”Heidän kanssaan on helppo toimia”

“Ehdottomasti suosittelisin!”

Kraftmekin kanssa toimimista Valkama kuvailee helpoksi. Yhteyttä pidetään säännöllisesti ja kysymyksiin sekä mahdollisiin ongelmatilanteisiin on aina löydetty vastaukset nopeasti. Valkama on valmis suosittelemaan Kraftmekia myös muille yrityksille.

– Toimitusvarmuus on hyvä ja laatu on hyvä. Hinta ei ehkä ole halvin, mutta kohdallaan. Heidän kanssaan on helppo toimia, Valkama kiittelee.

– Ehdottomasti suosittelisin!

Kraftmek on voimansiirtoon, laakerointiin ja hydrauliikkaan erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi laakerit, rullaketjut ja voiteluaineet.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi