Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Kokonaisuus on ihan täysin meidän näköinen”

Pari vuotta sitten turkulaiset Venla ja Juuso löysivät itsensä haaveilemaan omasta, aiempaa isommasta kodista. Kun kummallekin mieluista vaihtoehtoa ei meinannut myynnissä olevista kohteista millään löytyä, muuttui ajatus hiljalleen valmiin kohteen ostamisesta oman kodin rakentamiseksi. Huolellisen taustatyön ja muutaman sattuman kautta tulevaksi kodiksi valikoitui Kuusamo Hirsitalojen Nuuna-talo.

Pariskunta toivoi uudelta kodiltaan ennen kaikkea kestävyyttä, kauneutta sekä sisäilmaa jota on hyvä hengittää. Hirsitalo asumismuotona täytti hyvin heidän toiveensa.

– Puhdas sisäilma oli meille molemmille tärkeä asia. Myös pitkäikäisyys, ja tieto siitä että voimme välttää homeongelmat tämän ratkaisun avulla, vaikutti päätökseen. Hirren pinta on lisäksi valtavan kaunis ja luo kotiin pehmeää tunnelmaa, minkä vuoksi jätimmekin mahdollisimman paljon hirsipintaa näkyville, Venla kertoo.

Nuuna-talon muoto ratkaisi valinnan

Poikkeuksellisen muotoinen tontti meinasi aluksi aiheuttaa haasteita pariskunnalle. Kuusamo Hirsitalojen valikoimasta löytyneen Nuunan viuhkamainen malli ratkaisi tämän ongelman hyvin. Kun sopiva talomalli ja toimittaja oli löytynyt, oli aika hioa suunnitelmasta omannäköinen.

– Teimme paljon muutoksia pohjaratkaisuun ja saimme tehdä talosta täysin meidän näköisemme. Suunnitelman ääressä on istuttu useita tunteja Kuusamo Hirsitalojen edustajan kanssa, koska meillä oli joka kerralla jotain uutta lisättävää siihen, Venla hymyilee.

– En muista asiaa jota emme olisi voineet muuttaa mikäli niin halusimme, Juuso lisää.

Päällikkötason talo

“Iso kiitos kaikille jotka ovat mahdollistaneet tämän, niin rakennustiimille kuin Kuusamo Hirsitaloillekin. Heidän edustajan kanssa puhuttiin että tehdään päällikkötason Nuuna, ja se tästä kyllä tehtiin.”

Pariskunnasta huokuu kiitollisuus kaikkia niitä kohtaan jotka olivat mukana luomassa kodista kokonaisuutta, missä he tulevat viihtymään vuosienkin kuluttua.

– Iso kiitos kaikille jotka ovat mahdollistaneet tämän, niin rakennustiimille kuin Kuusamo Hirsitaloillekin. Heidän edustajan kanssa puhuttiin että tehdään päällikkötason Nuuna, ja se tästä kyllä tehtiin, Juuso hymyilee.

Kuusamo Hirsitalot valmistaa asiakkailleen hirsitaloja ja huviloita. Pienestä paikallisesta toimijasta on kehittynyt yksi Suomen arvostetuimmista toimijoista alallaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi