Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Oman näköinen hirsitalo stressivapaasti

Sipoossa asuva Määtän perhe hankki uuden talon Kuusamo Hirsitaloilta. Sopiva pohjaratkaisu löytyi Kotikontu-mallista, mutta perhe halusi pieniä muutoksia malliin. Tontti sijaitsee meren äärellä, ja Kotikontu-malli sopi hienosti maisemaan.

– Malleja katseltiin ensin netistä, ja Kotikonnun pohjaratkaisu oli toimiva. Siitä lähdettiin työstämään ja tehtiin pieniä muutoksia, Marko Määttä kertoo.

– Erityisesti ihastuttiin isoihin ikkunoihin, sekä kahdessa kerroksessa oleviin terasseihin. Tämä on tosi avara ja valoisa malli, jatkaa Päivi Määttä.

Kuusi- vai mäntyhirsi?

Hirren materiaalin voi Kuusamo Hirsitaloilla valita kuusen ja männyn välillä. Marko kertoo päätyneensä mietinnän jälkeen mäntyyn, koska mänty on tiheämpisyistä ja jyhkeämmän tuntuista kuin kuusi. Hintaan valinnalla ei ollut merkitystä.

Kuusamo Hirsitalojen toimintaan Määtät kertovat yhteen ääneen olevansa erittäin tyytyväisiä. Myyjä oli ammattitaitoinen, ja kertoi hyvin selkokielisesti eri vaihtoehdoista. Malliin tehtävät muutokset otettiin vastaan ymmärtäväisesti.

– He olivat hyvin kärsivällisiä ja joustavia. Välillä mietitytti miten he jaksavat, kun toistuvasti otimme yhteyttä että voisiko tämä olla näin ja näin, Marko nauraa.

– Olimme lupakuvat jo tehneet, kun huomasimme että ikkunoihin tarvittiin vielä muutoksia. Halusimme olohuoneen jo valmiiksi isot ikkunat alas lattiaan saakka. Olimme tosi tyytyväisiä kun muutokset onnistuivat vielä vaikka työt olisi pitänyt jo tehtalla alkaa, Marko jatkaa.

Nopea pystytys

Hirsitaloon Määtät päätyivät mm. nopean pystytysajan ja valmiiden sisä- ja ulkopintojen takia. Lisäksi hirsitalossa on Määttien mielestä erittäin hyvä sisäilma.

– Hirrestä voi tulla mieleen semmoinen vanhan ajan pyöröhirsi, mutta tämmöinen nykyaikainen lamellihirsi on tosi tyylikäs ja linjakas. Mun mielestä hirsi talo sopii tosi hyvin kaupunkiin, Päivi pohtii.

Kaikki mistä oli sovittu, toimitettiin loppuun saakka. Kuusamo hirsitalojen myyjän kautta saatu pystytyskontakti kruunasi Päivin mukaan koko projektin.

– Kun joku on kysynyt talotoimittajasta, niin olen sanonut että voin suositella Kuusamo Hirsitaloja 110-prosenttisesti. Siis miten voi toimia niin hyvin. Ihan oikeasti, suurimmat stressin aiheet tulivat vasta tässä loppusisustuksessa, kun itse rakennusvaihe oli niin stressitön, Päivi päättää.

Kuusamo Hirsitalot valmistaa asiakkailleen hirsitaloja ja huviloita. Pienestä paikallisesta toimijasta on kehittynyt yksi Suomen arvostetuimmista toimijoista alallaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.