Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Esko ja Sari: “Lapset oli huomioitu kaikin tavoin”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Esko ja Sari sekä heidän lapsensa Kia ja Kaapo saapuivat Päiväkumpuun perheen yhteiselle, noin viikon mittaiselle kesälomareissulle. Lomansa aikana perhe vietti aikaa kylpylässä uiden ja saunoen, monitoimihallissa pelaillen sekä tutustuen lähialueen nähtävyyksiin. Ensimmäistä kertaa Päiväkummussa vieraillut perhe yllättyi positiivisesti erityisesti siitä, kuinka hyvin lapset ja lasten tarpeet oli kylpylähotellissa huomioitu.

Päiväkummun seutu on Raahesta kotoisin olevalle perheelle tuttua Sarin vanhempien kautta, jotka asuvat Karjalohjalla. Sarin äiti oli vieraillut Päiväkummussa ja kertoi omat kokemuksensa tyttärelleen.

– Tutkimme Päiväkummun nettisivuja ja uudistunut kylpyläosasto alkoi tuntua houkuttelevalta. Lapset eivät olleet koskaan aiemmin täällä käyneet, niin päätimme sitten tulla tänne, Sari kertoo.

– Meillä mennään niin sanotusti lapset edellä ja aikuisten toiveet tulevat vasta sitten. Sama periaate päti myös tämän loman suhteen. Olemme menneet päivät lasten ehdoilla, Esko lisää.

Kylpylä niin lasten kuin aikuistenkin makuun

Lomansa aikana perhe majoittui Päiväkummun perheille sopivassa rinnetalossa. Uudistunut kylpyläosasto osoittautui sekä perheen lasten että aikuisten makuun sopivaksi. Lomansa aikana ehti perhe testata useampia erilaisia altaita sekä saunoja. Kylpylässä käytiinkin lähes päivittäin ainakin kerran tai kaksi.

– Suola- ja Tähti-sauna olivat meidän aikuisten suosikit ja lapsetkin viihtyivät suola- sekä höyrysaunassa. Altaista tykkäsimme kaikista, erityisesti ääniallas sekä kuuma-allas olivat ehdottomia suosikkeja, Sari kertoo.

Monipuoliset aktiviteetit säästä riippumatta

Kylpylän lisäksi kävi perhe Päiväkummun monitoimihallissa pelailemassa erilaisia pallopelejä porukalla sekä ulkoili kylpylähotellin pihapiirissä. Myös lähellä olevat paikalliset nähtävyydet tulivat tutuiksi.

“Tämä on kyllä kiva paikka lasten olla, monenlaista aktiviteettia löytyy. Monitoimihalliin pääsee silloinkin, jos ulkona vaikka sataa.”

– Tämä on kyllä kiva paikka lasten olla, monenlaista aktiviteettia löytyy. Monitoimihalliin pääsee silloinkin, jos ulkona vaikka sataa. Kävimme kiertämässä rastipolun ja rannassa olleet pomppulinna sekä trampoliini olivat myös kovassa käytössä. Mukavasti aika kului, Sari ja Esko summaavat.

– Lähettyvillä on useampia nähtävyyksiä, joita voi käydä katsomassa. Kävimme muun muassa Fiskarsissa sekä Tytyrin kaivosmuseossa, jotka sijaitsevat molemmat alle parinkymmenen kilometrin päässä tästä Päiväkummusta.

“Lapset oli huomioitu kaikin tavoin”

Lapset oli Eskon ja Sarin mukaan huomioitu Päiväkummussa myös ravintolan ruokalistojen osalta. Lasten suuhun sopivalta lasten listalta löysivät Kia ja Kaapo itselleen maistuvat annokset.

– Sari osaa arvostaa sitä, että ruoka saadaan valmiina pöytään useamman kerran päivässä. Se on perheen äidille lomaa, Esko hymyilee.

– Lapset oli huomioitu kaikin tavoin. Se oli positiivinen yllätys! Mielestäni Päiväkumpu on hyvä paikka erityisesti lapsiperheille ja voin suositella tätä niin toisille lapsiperheille kuin myös muillekin kävijöille, Sari sanoo.

Päiväkumpu on monipuolinen kylpylähotelli Karjalohjalla Etelä-Suomessa, jossa asiakas voi rentoutua, kuntoutua tai lomailla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi