Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kaikki yhdessä saman katon alla

Sosiaali- ja terveysalan yritys CTM Oy järjesti Kylpylähotelli Päiväkummun tiloissa esimiehilleen kaksipäiväisen koulutustilaisuuden. Paikan valintaan vaikuttivat muun muassa Päiväkummun luonnonläheinen ympäristö ja monipuoliset palvelut. Koulutus oli kokonaisuutena hyvin onnistunut ja Päiväkummun tarjoamat fasiliteetit toimivat.

Kaksipäiväinen koulutustilaisuus järjestettiin Kylpylähotelli Päiväkummussa 11.-12.10.2018. Osallistujia oli yhteensä 30.

– Koulutuksen päämääränä oli vahvistaa esimiehiä omassa työssään ja auttaa löytämään uusia esimiestaitoja, kertoo CTM:n palvelujohtaja Tina Mäkelä.

Mielekästä tekemistä myös vapaa-ajalle

“Minun mielestäni me saimme kaiken sen, mitä oltiin luvattu.”

Koulutuspaikkaa valitessaan oli Mäkelällä useita potentiaalisia vaihtoehtoja. CTM kuitenkin halusi, että koulutus järjestettäisiin lähellä luontoa sellaisessa paikassa, joka pitäisi kaikki osallistujat yhdessä. Tärkeää oli myös se, että osallistujilla olisi raskaan koulutuspäivän jälkeen mahdollisuus tehdä jotakin mukavaa vapaa-ajallaan.

– Minun mielestäni me saimme kaiken sen, mitä oltiin luvattu. Lupaukset myös pitivät, Mäkelä toteaa.

– Uskon, että kaikki löysivät jotakin hyvää itsellensä koulutuspäivän jälkeen. Kuulin, että meidän miespuoliset esimiehemme olivat olleet pelaamassa ihan tosissaan tuolla liikuntahallissa. Me naiset taas viihdyimme ehkä enemmän kylpylän upeissa lämmöissä ja kauneudessa, Mäkelä hymyilee.

kahvit

”Meillä oli todella kivaa keskenämme”

Mäkelä kokee, että sekä koulutuksen fasiliteetit että heidän saamansa palvelu olivat molemmat hyvällä tasolla. Erityistä kiitosta Päiväkumpu saa joustavuudestaan sekä siitä, että esimerkiksi tarjottavat ruoat voitiin valita etukäteen ennen koulutusta.

– Meidän väkemme oli huomioinut, että täällä on karaokebaari. Emme olleet tienneet tilata sitä etukäteen, eikä Päiväkumpu ollut siis osannut valmistautua siihen, että haluaisimme sinne. Kun kävin pyytämässä baaria meidän käyttöömme, se onnistui heti. Minusta se kertoo jotakin Päiväkummun joustavuudesta, Mäkelä kiittelee.

– Iloitsin siitä, että joukko pysyi kasassa, koska täältä ei päässyt lähtemään mihinkään. Joskus etäisyyskin voi olla hyvä asia. Tässä tapauksessa se oli se, että joukko pysyi yhden katon alla ja meillä oli todella kivaa keskenämme, Mäkelä kuvailee.

– Ajattelen, että päällimmäisenä näistä päivistä jäi mieleen erittäin hyvä olo, Mäkelä toteaa.

tina

Päiväkumpu on monipuolinen kylpylähotelli Karjalohjalla Etelä-Suomessa, jossa asiakas voi rentoutua, kuntoutua tai lomailla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi