Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Aktiivireissu yhdistysporukalla

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Järvenpäästä kotoisin oleva Martta Rouhiainen saapui kylpylähotelli Summassaareen yhdistysporukalla. Viikko kylpyläympäristössä erilaisten aktiviteettien äärellä on mukavaa vaihtelua arkeen ja käy Martan mukaan jopa ryhmäterapiasta.

Martta kuuluu Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen Keski-Uudenmaan osastoon. Summassaareen hän lähti matkanvetäjän roolissa. Ryhmässä on 17 jäsentä.

– On hieno juttu, että saimme tällaisen porukan lähtemään tänne ja saimme tuetun loman. Summassaari on tullut tutuksi nimenomaan yhdistystoiminnan kautta. Tällaiset reissut luovat yhteishenkeä, kun saman sairauden kokeneet vaihtavat ajatuksia. Tämä on tällaista ryhmäterapiaa, Martta tuumaa.

Monipuolisia aktiviteetteja ja hyvää ruokaa

“Meille on järjestetty muun muassa Summassaaren historiallinen kävely. Lisäksi ohjelmassa on aamujumppia, vesijumppaa ja rentoutustuokioita.”

Martta kävi Summassaaressa yhdistyksen kanssa ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. Silloin hän vieraili läheisellä hunajatarhalla ja ortodoksisessa tsasounassa. Tälläkin reissulla luvassa on opastettuja kävelyretkiä ja muita liikuntamahdollisuuksia.

– Meille on järjestetty muun muassa Summassaaren historiallinen kävely. Lisäksi ohjelmassa on aamujumppia, vesijumppaa ja rentoutustuokioita. Tänä aamuna jumppasimme kepeillä raittiissa ilmassa, ja aurinkokin alkoi paistaa, Martta iloitsee.

– Jaksoon kuuluu myös luentoja, bingo ja joku ilta pelataan pokkia. Omassakin porukassa voimme järjestää, mitä keksitään. Olisi kiva käydä Saarijärven keskustassa yhdessä, Martta suunnittelee.

Kylpylähotelli Summassaaren ruoka saa Martalta erityiskiitokset.

– Ruoka on erittäin hyvää. Aamupalalla on valinnanvaraa. Tykkään laittaa puuroon marjoja ja pähkinöitä. Täällä saa itse sekoitella ja laittaa, mitä haluaa, Martta kiittelee.

Vinkkejä kotiin viemisiksi

“Suositella voin, sillä kaikki on tähän mennessä vastannut odotuksia. Täällä on kaikenlaisia vaihtoehtoja tekemiseen.”

Martta on tyytyväinen Summassaaren henkilökunnan toimintaan. Erityiskiitoksen saa jumpanohjaaja, joka on Martan mukaan oikein mukava ja vetää harjoitukset hyvin.

– Hän huomioi jokaisen kunnon ja tason ja korjaa, jos joku tekee väärin. Totesin sen jo viime reissulla, että kotona oli helppo jatkaa harjoittelua, kun oli saanut täältä vinkkejä mukaan. Ei sitä aiemmin tullut ajateltuakaan, että näitä asioita voisi tehdä helposti kotona joka päivä, Martta hymyilee.

Kylpylähotelli Summassaari ja ympäröivä luonto tarjoavat Martan mukaan monenlaisia aktiviteetteja.

– Suositella voin, sillä kaikki on tähän mennessä vastannut odotuksia. Täällä on kaikenlaisia vaihtoehtoja tekemiseen. Edellisellä kerralla tein yksikseni lenkkimaastoissa kaikista pisimmän lenkin. Voisin kuvitella tulevani tänne lomalle myös muissa merkeissä. Alueella on lomamökkejä ja ihana järvi, Martta suunnittelee.

Kylpylähotelli Summassaari sijaitsee Saarijärvellä Keski-Suomessa. Palveluihin kuuluvat majoituksen lisäksi kylpylä- , ravintola-, kuntoutus-, kokous- sekä tyhy-palvelut. Summassaaressa asiakas voi siis lomailla, rentoutua tai kuntoutua. Kylpylähotellin läheisyydessä on myös hyvät luontoreitistöt.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi