Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Turunen & Lievonen: “Täällä viihtyy vuodenajasta riippumatta”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Saarijärveläinen Ilkka Turunen on tuonut lapsensa Emman, 6, ja Iinan, 4, uimaan tai jäätelölle Summassaareen useamman kerran. Kylpylähotellista on muodostunut heille jo vakiopaikka perheen ja ystävien yhteisille aktiviteeteille, sillä se sijaitsee aivan heidän lähellään. Tällä kertaa myös hänen ystävänsä Timo Lievonen tuli Onnin, 4, ja Oonan, 6, kanssa.

– Täältä löytyy paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan vietolle. Tulemme lokakuussa frisbeegolf-porukan kanssa saunailtaan tänne, Ilkka kertoo.

“Lapset viihtyisivät Summassaaressa niin paljon kuin vain niiden annetaan olla täällä.”

Ilkka käy Summassaaressa syömässä ja kesäisin uimassa lasten kanssa. Joskus perhe tilaa ravintolasta myös pitsaa kotiin vietäväksi. Timo taas on lähinnä käynyt syömässä ja viettänyt pikkujouluja kylpylähotellissa. Lisäksi heidän molempien lapset viihtyvät lasten ulkoleikkipaikassa.

– Lapset viihtyisivät Summassaaressa niin paljon kuin vain niiden annetaan olla täällä, miehet naurahtavat.

“Haikankärki on näkemisen arvoinen paikka”

Timo ja Ilkka toteavat yhteen ääneen, että henkilökunta on mukavaa ja ravintolan tarjonta hyvää. Summassaaren kärjessä olevaan Haikankärkeen voi tehdä koko perheen voimin retkiä.

– Majoitun aika paljon töiden kautta vastaavissa paikoissa, ja Summassaari on muihin verrattuna tällainen erämaahotelli, Turunen pohtii.

– Haikankärki on näkemisen arvoinen paikka, Timo lisää.

Paljon aktiviteetteja eri vuodenaikoina

“Kyllä täällä viihtyy vuodenajasta riippumatta. Järven rannalla voi kesäisin makoilla, syksyllä poimia marjoja ja sieniä ja talvella hiihtää.”

Turunen ja Lievonen suosittelevat paikkaa muillekin. Hotellin viereen rakennettu Kivikauden kylä tarjoaa tutustumista kivikautiseen elämäntapaan ja kesäisin voi mennä pelaamaan tennistä tai frisbeegolfia hotellin maastoon rakennetulle kentälle. Turunen käy perheensä kanssa Summassaaren kylpylässä ja urheilemassa heidän kuntosalillaan.

– Kyllä täällä viihtyy vuodenajasta riippumatta. Järven rannalla voi kesäisin makoilla, syksyllä poimia marjoja ja sieniä ja talvella hiihtää, Lievonen kuvailee.

– Toivon, että paikalliset löytäisivät paikan ja käyttäisivät näitä palveluita täällä, Turunen päättää.

Kylpylähotelli Summassaari sijaitsee Saarijärvellä Keski-Suomessa. Palveluihin kuuluvat majoituksen lisäksi kylpylä- , ravintola-, kuntoutus-, kokous- sekä tyhy-palvelut. Summassaaressa asiakas voi siis lomailla, rentoutua tai kuntoutua. Kylpylähotellin läheisyydessä on myös hyvät luontoreitistöt.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi