Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Laaja toiminnanohjausjärjestelmä lisää asiakastyytyväisyyttä

Tietotili Consulting Oy on tilitoimisto, joka tahtoo tarjota asiakkaidensa käyttöön mahdollisimman monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän. Valikoimaa on laajennettu ottamalla käyttöön Lemonsoft-ohjelmisto. Tietotilin myyntipäällikkö Karri Salo uskoo yhteistyön tuovan uusia asiakkaita molemmille yrityksille.

Tietotili tarjoaa taloushallinnan palveluita etenkin suomalaisille pk-yrityksille. Syyskuussa 2018 Lemonsoft Oy:n kanssa alkaneessa yhteistyössä oli joulukuussa 2018 meneillään käyttöönottovaihe. Yhteistyön myötä Tietotili alkaa tarjota Lemonsoft-ohjelmistoa asiakkaidensa käyttöön.

– Lemonsoftilla toimii asiakaspalvelu niin hyvin, että uskallan suositella heitä myös omille asiakkaillemme, Salo kertoo.

Tärkeintä on joustavuus

“Tärkeintä meille on yhteistyökumppanin joustavuus.”

– Uskomme Lemonsoft-ohjelmiston käytön lisäävän asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Asiakkaidemme liiketoimintaa tukevat järjestelmät ovat myös meidän etumme, sillä tyytyväisten asiakkaiden kanssa on helpompaa toimia, Salo toteaa.

Lemonsoftilla on kouluttajia ympäri Suomea, ja koulutuksia voidaan asiakkaan niin toivoessa järjestää myös etänä. Koulutuksen voi käydä yhdessä päivässä tai jakaa kahdelle päivälle. Salon mukaan Lemonsoftin myyjät tuntevat järjestelmän kuin omat taskunsa.

– Tärkeintä meille on yhteistyökumppanin joustavuus. Meidän piti omista aikatauluistamme johtuen siirtää käyttöönottokoulutusta viikon varoitusajalla, ja se järjestyi helposti, Salo korostaa.

Käyttöönotto on sujunut kivuttomasti

Ilman Lemonsoft-ohjelmistoa Tietotilillä ei olisi tarjota asiakkailleen logistiikka- ja varastonhallintajärjestelmää. Järjestelmät ovat kuitenkin tärkeitä monille asiakkaille, ja niiden puute voisi olla este joidenkin tarjouskilpailujen voittamiselle. Salo suosittelisikin Lemonsoft-ohjelmistoa etenkin kaikille varastonhallintajärjestelmää tarvitseville.

– Käyttöönotto on sujunut niin hyvin, ettei se ole edes tuntunut käyttöönotolta. Olemme saaneet selkeät ohjeet siitä, mitä tulisi olla tehtynä ennen koulutusta, mitä koulutuksissa käydään lävitse ja mitä koulutusten jälkeen tapahtuu, Salo mainitsee.

Lemonsoft Oy kotimainen ohjelmistotalo, joka kehittää Lemonsoft-yritysohjelmistoa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi