Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Lemonsoft tuo tiedon paremmin esiin ja saataville

Polar Metalli on ohutlevytuotteita valmistava perheyritys. Tuotantoa ohjataan ja taloutta hallitaan toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoftin avulla. Järjestelmä on tuonut toimintaan lisää joustavuutta. Työnjohto on aiempaa helpompaa, kun kaikki tarvittava tieto on helposti saatavilla.

Polar Metalli on perustettu vuonna 1984. Yritys työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 30 henkilöä. Käytännössä Polar Metalli valmistaa esimerkiksi savupeltejä ja pihagrillejä. Iso osa toiminnasta on alihankintaa.

– Olen Polar Metallin yrittäjä toisessa polvessa, kertoo toimitusjohtaja Markus Saukko.

Tieto paremmin saatavissa

Polar Metalli käyttää toiminnanohjausjärjestelmänään Lemonsoftia. Sen avulla tehdään esimerkiksi kaikki taloushallinnon asiat. Lisäksi sitä käytetään myös työnjohtoon.

– Tieto on paljon paremmin saatavissa. Lemonsoft on sujuvoittanut arkeamme aika paljon ja tuonut lisää joustavuutta, Saukko summaa.

– Näemme esimerkiksi konekuormia. Työnjohtokin on helpompaa, kun pystymme listaamaan asiat niin, että ne pysyvät tallessa. Täten niitä on myös helpompi seurata, Saukko jatkaa.

Tuotannon ohjaus on parantunut huomattavasti

“Lemonsoftissa asiat ovat selkeästi esillä.”

Suurin ja näkyvin vaikutus Lemonsoftilla on ollut tuotannon ohjaukseen, joka on Saukon arvion mukaan parantunut huomattavasti. Vaikka kilpailevia ohjelmistoja ja järjestelmiä on paljon, on Lemonsoft sopinut Polar Metallin tarpeisiin oikein hyvin. Järjestelmä on monipuolinen ja uusia ominaisuuksia riittää.

– Olemme löytäneet Lemonsoftista sellaisiakin asioita, joita ei ole käyty läpi käyttöönottokoulutuksessa. Huomaa, että jatkon kannalta Lemonsoftissa on monia ominaisuuksia, joita voimme ottaa käyttöön tulevaisuudessa, Saukko sanoo.

– Lemonsoftissa asiat ovat selkeästi esillä. Vilkaisu työpöydälle näyttää meidän silmäämme hyvältä. Tuotannolliselta puolelta löytyvät tällaiselle valmistavalle yritykselle kaikki tarvittavat ominaisuudet. Voin kyllä suositella Lemonsoftia, Saukko summaa.

Lemonsoft Oy kotimainen ohjelmistotalo, joka kehittää Lemonsoft-yritysohjelmistoa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi