Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Loimaan Kaukolämmön palvelukokonaisuus on pienen paikkakunnan helmi

Loimaan Tili ja Kiinteistö Oy:n isännöitsijä Ritva Rajamäki ja Kotipolun Pihaportti Oy:n toimitusjohtaja Olli-Pekka Rastas ovat molemmat työnsä puolesta Loimaan Kaukolämpö Oy:n tyytyväisiä asiakkaita. Heidän isoimmat isännöinti- ja huoltokohteensa ovat Loimaan Kaukolämmön verkossa. Yksi kohteista sijaitsee Loimaalla Pappilantiellä. 25 huoneiston asuinkerrostaloon on vaihdettu aikanaan kaukolämpöjärjestelmä, jonka helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus keräävät sekä Rastaalta että Rajamäeltä kiitosta.

Päätös kaukolämmön käyttöönotosta oli helppoa

– Kaukolämpö alkoi lämmitysmuotona yleistyä Loimaan alueella, ja vanhat lämmityslaitteet olivat aikansa eläneet täällä Pappilantiellä. Öljyn hinta heittelehti. Pyysimme Loimaan Kaukolämmöltä tarjouksen ja teimme omat laskelmamme, Rajamäki kertaa syitä lämmitysjärjestelmän vaihtoon.

“Loimaan Kaukolämmön päivystyksestä on saanut nopeasti apua vaikkapa viikonloppuisin.”

Päätös oli helppoa tehdä, sillä isännöitsijä huomasi kaukolämmön käyttöönoton maksavan itsensä takaisin nopeasti. Sen lisäksi kaukolämpö on osoittautunut helpommin budjetoitavaksi lämmitysmuodoksi. Rastaan ja huoltoyhtiön näkökulmasta kaukolämpöjärjestelmää on helpompi hoitaa ja huoltaa. Loimaan Kaukolämmön kanssa yhteistyön onkin sujunut erittäin hyvin.

– Loimaan Kaukolämmön päivystyksestä on saanut nopeasti apua vaikkapa viikonloppuisin, Rastas kehuu.

Pieni ja paikallinen tarjoaa ratkaisukykyä

Rajamäki ja Rastas ovat molemmat erityisen yhtä mieltä siitä, että paikallisuus on Loimaan Kaukolämmön valttikortti. Rastaan mukaan paikallisuus tekee kommunikoinnista yritysten kesken helppoa.

– Loimaan Kaukolämmöllä työskentelee henkilöitä, jotka ovat olleet mukana alusta alkaen. He tuntevat oman toimintamallinsa. Pienellä paikkakunnalla on erittäin tärkeä asia, että tunnemme puolin ja toisin.

Ongelmatilanteissa, joita isännöinti- tai huoltoyhtiö ei ole itse pystynyt ratkaisemaan, kokevat molemmat saaneensa apua nopeasti.

– Huoltoyhtiön edustajana suosittelen Loimaan Kaukolämpöä sen palvelualttiuden, nopeuden ja toimintavarmuuden kannalta, Rastas päättää.

Loimaan Kaukolämpö Oy on vuonna 1979 perustettu luotettava lämmön tuottaja ja jakelija. Lämpö tuotetaan pääosin puuta polttamalla, ja biopolttoaineiden osuus tuotannosta onkin yli 90%.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi