Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Piia Räty, Pihlajalinna: ”Saamme kaiken kattavan palvelun, jonka toimivuudesta meidän ei tarvitse huolehtia”

Pihlajalinna tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita niin yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille kuin kunnille. Konserni tilaa tarvitsemansa toimisto- sekä kahvitustarvikkeet Lyrecolta valmiiksi hyllytettynä. Lyreco on Pihlajalinnalle joustava kumppani, jonka kanssa toimiminen on vaivatonta.

Pihlajalinna-konserniin kuuluu sairaaloita, lääkäri- ja hammaslääkäriasemia sekä asumispalveluyksiköitä. Konserni on yksi Suomen johtavia sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajia, jolla on toimipisteitä valtakunnallisesti ympäri Suomen.

– Lyreco hyllyttää meille valmiiksi toimistotarvikkeet sekä kahvituksessa tarvittavat tuotteet, kuten kahvit, maidot ja teet, kertoo Pihlajalinna-konsernin hankinta-asiantuntija Piia Räty.

Laaja valikoima ja tasalaatuiset tuotteet

“Yhteistyö heidän kanssaan on todella vaivatonta. Olen äärimmäisen tyytyväinen.”

Käytännössä Lyreco siis täyttää Pihlajalinnan eri toimipisteiden toimisto- ja kahvitustarvikkeiden varastot tarpeen mukaan ilman erillisiä tilauksia. Hyllytettävien tarvikkeiden lisäksi Pihlajalinna tilaa jonkin verran myös muita tuotteita, kuten esimerkiksi ergonomiavälineitä Lyrecon verkkopalvelun kautta. Rädyn mukaan Lyrecon tuotteet ovat olleet hyvin tasalaatuisia.

– Saamme kaiken kattavan palvelun, jonka toimivuudesta meidän ei tarvitse huolehtia. Lyrecon valikoima on laaja, Räty sanoo.

– Jos keksimme jonkin sellaisen tuotteen, mitä heillä ei ole valikoimassaan, voimme neuvotella yhteyshenkilömme kanssa, saataisiinko se Lyrecon valikoimaan. Silloin meidän ei välttämättä tarvitse ruveta metsästämään sitä itse.

”Voimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme”

Lyrecon asiakaspalvelua Räty kuvailee ammattitaitoiseksi. Yhteyshenkilön kanssa tilauksiin liittyvät asiat hoituvat nopeasti ja tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti. Hänen mukaansa Lyreco on Pihlajalinnalle hyvin joustava yhteistyökumppani, jonka kanssa homma toimii.

– He tekevät sen, missä he ovat hyviä, jolloin me voimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme, Räty kiteyttää.

– Voin ehdottomasti suositella Lyrecoa. Yhteistyö heidän kanssaan on todella vaivatonta. Olen äärimmäisen tyytyväinen.

Lyreco Finland Oy on työpaikka- ja toimistotarvikkeiden toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 10 000 tuotetta yrityksille ja yhteisöille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.