Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Mielekäs työpaikka löytyi nopeasti Maximuksen kautta

Kari Kaukinen on ollut rakennusalalla pitkään. Tällä hetkellä hän työskentelee SSA Projectilla vastaavana mestarina. SSA Projectille Kari työllistyi Maximuksen kautta vuonna 2018. Molemmat yritykset saavat Karilta kiitosta – SSA Project on loistava työpaikka ja Maximuksen rekrytointiprosessi nopea.

Parhaillaan Kari toimii vastaavana mestarina työmaalla, jossa rakennetaan kahta seitsemänkerroksista kerrostaloa.

– Olen tehnyt näitä hommia 40 vuotta. Aloitin siitä nuoremmasta mestarista ja tällä hetkellä teen vastaavan mestarin töitä, Kari kertoo.

– Työhöni kuuluu varmistaa, että työmaat valmistuvat ajoissa ja että työn jälki on hyvää. Lisäksi on tietysti myös taloudellinen puoli, Kari jatkaa.

Prosessi eteni nopeasti

Vuoden 2018 tammikuussa Kari haki töitä ja laitteli työhakemuksia eri vuokratyöfirmoihin. Yksi näistä firmoista oli Maximus. Jo noin tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä oltiin Maximukselta yhteydessä Kariin.

– Heiltä kysyttiin, että kiinnostaisiko ja minä vastasin, että totta kai kiinnostaa, Kari hymyilee.

– Kävin Maximuksen konttorilta, josta menin sitten SSA Projectin konttorille. SSA Projectin toiminta tuntui hienolta ja vilpittömältä, joten ajattelin, että tässä on hyvä homma, Kari muistelee.

Jälkihoitoa ei unohdettu

“He eivät tyytyneet siihen, että saivat kaverin töihin ja vastaanottivat siitä ansaitsemansa palkkion. Sen sijaan he soittelivat parikin kertaa perään ja kyselivät, miten olen viihtynyt. Se on pirun hyvä.”

Nyt Kari on ollut SSA Projectilla töissä noin vuoden. Hän on valmis suosittelemaan sekä Maximusta että SSA Projectia lämpimästi. Maximus teki hänen mielestään hyvää työtä eikä unohtanut häntä työnhakijana heti töiden alettua.

– Maximus piti huolta myös jälkihoidosta. He eivät tyytyneet siihen, että saivat kaverin töihin ja vastaanottivat siitä ansaitsemansa palkkion. Sen sijaan he soittelivat parikin kertaa perään ja kyselivät, miten olen viihtynyt. Se on pirun hyvä, Kari kiittelee.

– Maximuksella hommat toimivat ainakin minun puolestani helkkarin hyvin, Kari toteaa.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.