Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Minut on otettu lämpimin sylein vastaan”

22-vuotias Viola Koivuniemi työskentelee Maximuksella rakennussiivoojana. Vuokratyö mahdollistaa hyvin joustavan työskentelyn omien toiveiden mukaisesti. Koivuniemi on viihtynyt Maximuksella hyvin ja kokee, että hänet on otettu avosylin vastaan.

Koivuniemi aloitti Maximuksella syksyllä 2019. Hän oli työskennellyt rakennussiivoojana jo aiemmin.

– Koin, että edellisessä firmassa tunteja ei tullut ehkä niin paljoa kuin olisin halunnut. Soitin sitten Maximukselle ja heidän kauttaan toivomani tunnit saatiin onnistumaan, Koivuniemi muistelee.

Ympärillä on mukavia ja maanläheisiä ihmisiä

Rakennussiivoojan työnkuvaan kuuluu tiettyjen alueiden siistinä pitäminen. Tavalliseen työpäivään kuuluu usein esimerkiksi imurointia, roskien vientiä ja lastasiivousta. Koivuniemi on aina tykännyt tehdä töitä käsillään.

– Parasta työssäni on se, että tässä näkee konkreettisesti, että on tehnyt jotakin. Se on aina hyödyllistä, kun tietää tekevänsä työtä, jolla on jotakin merkitystä, Koivuniemi sanoo.

– Olen valinnut rakennusalan nimenomaan sen takia, että ihmiset ovat aina olleet mukavia ja maanläheisiä. Ei tarvitse esimerkiksi töihin tullessaan olla huolissaan siitä, että näyttääkö hyvältä, Koivuniemi jatkaa.

“Vuokratöissä ylipäänsä parasta on mielestäni työn joustavuus”

“Minulla on ollut Maximuksesta hyvä fiilis aina siitä asti, kun menin työhaastatteluun. Koen, että minut on otettu lämpimin sylein vastaan. Maximuksen yhteyshenkilöt ovat mukavia ja täällä on hyvää porukkaa.”

Koivuniemi on ollut tyytyväinen Maximukseen työnantajana. Kaikki työssä tarvittavat työkalut ja tarvikkeet tuodaan suoraan työmaalle, eikä niitä tarvitse lähteä itse hakemaan erikseen toimistolta. Maximuksen tarjoamat työvaatteet ovat myös laadukkaita.

– Vuokratöissä ylipäänsä parasta on mielestäni työn joustavuus. Voit olla töissä joko niin paljon kuin haluat tai sitten ottaa lomaa – ihan miten vaan, Koivuniemi summaa.

– Minulla on ollut Maximuksesta hyvä fiilis aina siitä asti, kun menin työhaastatteluun. Koen, että minut on otettu lämpimin sylein vastaan. Maximuksen yhteyshenkilöt ovat mukavia ja täällä on hyvää porukkaa, Koivuniemi kuvailee.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi