Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“En usko, että jokin toinen operaattori voisi tarjota samaa”

Elena Villanen asuu perheensä kanssa Kaarinassa Littoisessa. Koko perheellä on käytössään Moi Mobiilin rajattomat 4G-liittymät. Mun Moi -mobiilisovelluksen avulla Elena voi seurata ja päivittää esimerkiksi lastensa liittymien käyttöä. Pitkäaikaisen asiakkuuden ansiosta kaikki viisi liittymää kustantavat kuukausittain yhteensä vain hieman yli 60 euroa.

Villasen perheen koti on 1960-luvulla rakennettu omakotitalo. Muuton yhteydessä perhe huomasi pian, etteivät heidän silloisen teleoperaattorinsa liittymät toimineet kunnolla vahvarakenteisen talon seinien sisällä.

– Sisällä ollessamme olimme vähän kuin bunkkerissa. Tänne ei kuulunut mitään signaalia. Jos halusit soittaa, niin piti mennä pihalle tai keittiön ikkunan laidalle, missä oli kenttää, Villanen muistelee.

– Moi kuitenkin toimii täällä ihan loistavasti, Villanen jatkaa.

Edulliset liittymät koko perheelle

Perhe siirtyi Moi Mobiilin asiakkaaksi vuonna 2017. Elena tarvitsi käyttöönsä nimenomaan perheliittymän.

– Tuolloin meillä oli käytössä yhteensä kuusi liittymää, jotka maksoivat meille vain 36 euroa, Villanen kertoo.

Vuosien varrella ja lasten kasvaessa puhelimien ja netin käyttö on lisääntynyt. Villanen itse pitää omaa puhelintaan mukanaan koko ajan.

– Nykyaikana puhelimet eivät ole nyt ihan pääroolissa, mutta kuitenkin koko ajan mukana. Minulle se on myös ihan turvallisuuteen liittyvä juttu, että lapset voivat aina soittaa, Villanen painottaa.

Mun Moi auttaa seuraamaan liittymien käyttöä

Mobiilisovellus Mun Moi:sta Villanen voi seurata suoraan puhelimeltaan liittymien tietoja ja sitä, kuka on käyttänyt minkäkin verran esimerkiksi dataa. Hän voi tarvittaessa myös säädellä esimerkiksi lasten liittymien asetuksia.

– Nykyään meillä on rajattomat 4G-liittymät. Koska olemme pitkäaikaisia asiakkaita ja meillä on monta liittymää, niin meille tehtiin hyvä tarjous. Tällä hetkellä meillä on viisi liittymää ja maksan niistä kuukaudessa vain vähän yli 60 euroa. Se on periaatteessa ihan tällainen luksustarjous. En usko, että jokin toinen operaattori voisi tarjota samaa, Villanen toteaa.

Moi Mobiili on suomalainen mobiilioperaattori, joka on tehty erityisesti useiden mobiililaitteiden käyttäjille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.