Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Hietalan perhe säästää Moi Mobiililla jopa 240 euroa vuodessa

Marko Hietala asuu Pirkanmaan Vilppulassa vaimonsa, teini-ikäisen poikansa sekä perheen Mauno-koiran kanssa. Koko joukon puhelinliittymät vaihdettiin taannoin Moi Mobiiliin, eikä päätöstä ole tarvinnut katua.

Puhelinliittymien lisäksi samalla vaihtui myös perheen 4G-reitittimen liittymä. Tuloksena heillä on nyt toimivat yhteydet halvemmalla hinnalla.

– Vaihdettiin Moihin oikeastaan siksi, että edellisellä operaattorilla meillä ei ollut oikein kuuluvuutta ja nettiyhteys oli huono, Hietala kertoo.

– Vertailin myös hintoja ja Moi oli edullisin. Olemme olleet kyllä tyytyväisiä. Nyt on hyvät kuuluvuudet ja netti toimii pätkimättä, hän jatkaa.

Mun Moi matkassa mukana

Moi Mobiilin maksuton Mun Moi -sovellus on ollut kätevä lisäpalvelu.

– Mun Moilla voi katsoa esimerkiksi kuinka paljon on lähettänyt viestejä ja soittanut puheluja. Sieltä näkee myös arvion loppulaskusta. Sitten jos käy niin, että puhelin häviää, niin liittymän pystyy sulkemaan väliaikaisesti, jotta sitä ei pysty kukaan muu käyttämään, Hietala kertoo.

Kattava kokonaispaketti

Moi Mobiilin vaihdon ansiosta saadut rahalliset säästöt ja hyvä asiakaspalvelu tekevät operaattorin suousittelemisesta helppoa.

– Meillä kun on yhteensä neljä liittymää, niin säästämme suunnilleen pari kymppiä kuussa aiempaan verrattuna. Voin Moita ehdottomasti suositella. Verkko on kattava, asiakaspalvelu on hyvää ja Mun Moi on hyvä sovellus, Hietala sanoo lopuksi.

Moi Mobiili on suomalainen mobiilioperaattori, joka on tehty erityisesti useiden mobiililaitteiden käyttäjille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi