TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Onnibus on opiskelijabudjetille todella hyvä vaihtoehto”

24-vuotias turkulainen opiskelija Meri matkustaa Onnibussilla noin kerran kuukaudessa tai kahdessa. Lippujen osto ja paikkojen varaus onnistuvat kätevästi puhelimella ja matkat taittuvat opiskelijabudjetille sopivin hinnoin.

Meri opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa tällä hetkellä kolmatta vuotta kirjasto- ja tietopalvelualaa. Harrastuksenaan hän opiskelee myös pop & jazz -laulua Turun konservatoriolla.

– Onnibus tuli minulle tutuksi, kun seurustelin entisen poikaystäväni kanssa, joka asui Espoossa. Turkuun muutettuani totesin, että Onnibus on halvin vaihtoehto matkustaa täältä Espooseen. Turun ja Espoon väliä tuli sahattua silloin aika paljon, melkein viikoittain, Meri muistelee.

Lippujen ostaminen käy kätevästi kännykällä

“Lippujen ostaminen on todella helppoa.”

Nyt Meri matkustaa Onnibussilla keskimäärin noin kerran kuukaudessa tai kahdessa. Hän varaa matkaliput yleensä puhelimellaan Onnibussin verkkokaupasta. Liput tulevat varauksen jälkeen suoraan sähköpostiin, eikä paperisia tulosteita välttämättä tarvitse. Riittää, että kyytiin noustessa esittää kuskille lippujen mukana tulevan varausnumeron.

– Lippujen ostaminen on todella helppoa. Tarvitsee vain mennä verkkokaupan sivuille, valita päivä ja lähtöaika. Nykyään paikat voi myös varata etukäteen. Tykkään istua etupenkillä, eikä minun sille päästäkseni tarvitse enää olla tuntia ennen bussin lähtöä jonottamassa, koska voin varata paikan etukäteen, Meri sanoo.

– Liput on voinut hankkia esimerkiksi päivänkin varoitusajalla, jos olen vaikka pikaisesti päättänyt, että lähdenpä tästä nyt Helsinkiin, hän jatkaa.

– Kuskit ovat olleet yleensä huumorintajuisia ja heittäneet hauskoja läppiä, Meri naurahtaa.

Hyvää ja huumorintajuista asiakaspalvelua

Onnibussin asiakaspalvelua Meri kuvailee hyväksi. Asiakaspalvelunumeroon soittaessaan hän kokee saaneensa asianmukaista palvelua, ja epäselviin asioihin on löydetty ratkaisut. Meri jakaa kokemuksiaan sekä ajatuksiaan Onnibussilla matkustamisesta myös Facebookissa Me Onni(bus)laiset -faniryhmässä.

“Onnibussin slogan “nopea, halpa ja luotettava” tiivistää mielestäni kaiken.”

– Sinne kannattaa muidenkin Onnibussin käyttäjien liittyä, jos ei siellä vielä ole! Jaan ryhmään yleensä selfie-kuvia, joissa kerron olevani taas lähdössä sinne ja sinne tai tulossa jostakin takaisin. Siitä syntyy sellainen kiva yhteisöllisyyden tunne, kun on ryhmässä muiden Onnibus-asiakkaiden kanssa.

– Onnibus on opiskelijabudjetille todella hyvä vaihtoehto. Onnibussin slogan “nopea, halpa ja luotettava” tiivistää mielestäni kaiken, hän kiteyttää.

OnniBus.com edustaa eurooppalaista halpabussikonseptia, joka tarjoaa edullisen, sujuvan ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. OnniBus.comin bussipalvelut mahdollistaa kysyntäperusteinen hinnoittelu, tehokas täyttöasteen hallinta ja sujuva verkkokauppa.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi