Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Luottamus ja yhteistyö on niin syvää, että se on mielestäni enemmän kuin sata jänistä”

Seinäjoen Energia tarjoaa energiahuoltoa Seinäjoen alueelle. Yhteistyö Opsecin kanssa kattaa pitkälti kaiken, mitä IT:seen voi kuulua – aina tietoturvasta johtojen vetämiseen. Opsecin työntekijät ovat melkein kuin oman talon väkeä.

Opsecin ja Seinäjoen Energian yhteistyö alkoi noin viisi vuotta sitten, kun Seinäjoen Energian tietohallintopäällikkö Seppo Haapamäki kaipasi apukäsiä ja vahvistusta IT-tiimiin. Opsec siirtyi pikkuhiljaa mukaan toimintaan, kehittämiseen ja suunnitteluun.

– Yhteistyö pitää sisällään meidän tapauksessamme kaiken, mitä IT:seen nyt voi kuulua. Jaamme töitä keskenämme. Joskus se voi olla Service Desk -hommaa, joskus siivotaan lattioita, joskus vedetään johtoa ja joskus johdetaan – eli kaikkea mahdollista, mitä tässä IT:ssä nyt voi olla. Olemme tällaisia sekatyömiehiä, Haapamäki virnistää.

Tietoturva ja tietosuoja tärkeässä roolissa

Energia-alan yhtiönä tietoturva on Seinäjoen Energian toiminnassa hyvin tärkeässä roolissa. Yhdessä Opsecin kanssa on tehty töitä sen eteen, etteivät kutsumattomat vieraat pääse käsiksi mihinkään, mihin heidän ei pitäisi päästä. Opsec on tuottanut Seinäjoen Energialle myös tietosuojaan liittyviä palveluita, joiden yhteydessä kartoitettiin tietoturvauhkia ja luotiin toimintamalleja sekä erilaisia ratkaisuja uhkien taklaamiseksi.

– Mielestäni olemme tehneet aika hyvät analyysit ja dokumentit. Tällaisen yhteistyön tuloksena on saatu rakennettua kokonaispalvelu, Haapamäki toteaa.

“Minä voin luottaa siihen, että homma tapahtuu ja asiat etenevät”

“Yhteistyömme on vähän kuin parisuhde.”

Yhteistyö Opsecin ja Seinäjoen Energain välillä on Haapamäen mukaan tiivistä ja tehokasta. Opsec ei ole vain toimittaja vaan kumppani, joka on olennainen osa arkea.

– Arkemme on muuttunut yhteistyössä niin, että minä voin luottaa siihen, että homma tapahtuu ja asiat etenevät ilman, että minun tarvitsee katsoa perään. He pystyvät itsenäiseen työhön, Haapamäki kuvailee.

– Yhteistyömme on vähän kuin parisuhde. Sitä ei pitäisi pitää itsestäänselvyytenä. Luottamus ja yhteistyö on niin syvää, että se on mielestäni enemmän kuin sata jänistä, jos niin voi sanoa, Haapamäki summaa.

Opsec tuottaa yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita. Sen lisäksi palveluihin kuuluvat IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.