Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Vähemmän harmaita hiuksia ja enemmän aikaa

Harmaiden hiusten välttämiseksi ja ajan säästämiseksi on valaisinratkaisuja valmistava Atexor ulkoistanut käyttämiensä IT-palveluiden tuottamisen Opsecille. Kun kokonaisuudesta vastaa luotettava kumppani, ei Atexorin omaa aikaa enää huku tulipalojen sammutteluun.

Atexor valmistaa SLAM® LED-valaisimia räjähdysvaarallisiin tiloihin, kuten esimerkiksi öljysäiliöihin. Atexorin Senior Manager, Technology Tarmo Rintala on ollut talossa jo vuodesta 1996 lähtien.

– Kuulun kai jo kalustoon. Yhtenä tehtävänäni on muun muassa kaikennäköisten IT-järjestelmien hallinnointi ja niistä vastaaminen. Tässä me käytämme ulkoista IT-palvelua eli Opsecia, Rintala kertoo.

atexor

Paikallinen ja luotettava kumppani

Opsecin ja Atexorin yhteistyö alkoi vuonna 2010. Yhteistyöhön ja Opsecin tuottamaan palvelukokonaisuuteen kuuluvat muun muassa IT-päällikkö, käytännön lähituki, budjetointi, suunnittelu ja pitkälti kaikki tietoturvaan liittyvät palvelut. Uusimpana ovat mukaan tulleet EU:n uuteen tietosuoja-asetukseen liittyvät asiat.

– Päädyimme yhteistyöhön Opsecin kanssa, koska he olivat aktiivisia, paikallisia ja tuntuivat luotettavilta. Luotettaviksi he ovat myös osoittautuneet. En ainakaan näin yhtäkkiä muista, että vastaavaa konseptia olisi ollut tarjolla kenelläkään muulla, Rintala muistelee.

– Meillä on kuukausittain palaverit IT-päällikön kanssa, joissa käymme läpi arjen haasteita, Rintala sanoo.

palaveri

Aikaa ei kulu tulipalojen sammutteluun

“Minulla olisi varmasti paljon enemmän harmaita hiuksia, jos tätä yhteistyötä ei olisi.”

Yhteistyö Opsecin kanssa näkyy Rintalan mukaan konkreettisimmin erilaisissa arjen haasteissa sekä vikatilanteissa – kun hiiri ei toimi, patterit tai tulostimen värit ovat lopussa ja niin edelleen. Opsecin ansiosta Rintalan ja Atexorin omaa aikaa säästyy.

– Minulla olisi varmasti paljon enemmän harmaita hiuksia, jos tätä yhteistyötä ei olisi. Arki olisi sellaista tulipalojen sammuttelua, johon minulla itselläni ei todennäköisesti riittäisi aika, Rintala toteaa.

valaisimet

Opsec tuottaa yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita. Sen lisäksi palveluihin kuuluvat IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.