Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Luotettavaa palvelua kellon ympäri

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Oulunseudun Isännöinti ja Oulun Lasipalvelu ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Oulun Lasipalvelu toimittaa Oulunseudun Isännöinnin isännöimiin kiinteistöihin monipuolisesti erilaisia laseja ja korjauspalveluita.

Oulunseudun Isännöinti on perustettu vuonna 1995. Tällä hetkellä toimistossa työskentelee viisi eri isännöitsijää. Yksi isännöitsijöistä, Seppo Lantto, on tehnyt yhteistyötä Oulun Lasipalveluiden kanssa jo kahdeksan vuoden ajan.

– Isännöin erilaisia, keskimäärin 10-40 vuotta vanhoja kiinteistöjä, joihin tehdään tai suunnitellaan remontteja lähes vuosittain, Seppo kertoo.

– Omana aikanani olen käyttänyt lähes kaikkia Oulun Lasipalvelun erilaisiin saneerauksiin liittyviä palveluita. Toimistomme teki heidän kanssaan yhteistyötä jo ennen kuin minä tulin isännöitsijäksi, Seppo muistelee.

Uudet lasit rikkoutuneiden tilalle valmiiksi asennettuna

“Sitten he ottavat homman haltuun, käyvät ottamassa mitat sekä peittävät kohteen, mikäli se on tarpeellista. Sen jälkeen he tuovat ja asentavat uuden ikkunan paikoilleen. Meille tulee vain ilmoitus, kun työ on valmis”

Jos esimerkiksi jossakin Sepon isännöimässä kohteessa rikkoutuu ikkuna- tai vaikkapa ovilasi, vastaa Oulun Lasipalvelut uuden lasin asennuksesta tai vanhan korjauksesta. Isännöitsijänä Seppo tilaa korjaustyön ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa Oulun Lasipalvelulle, että mistä ja millaisesta kohteesta on kyse. Isännöintitoimistolla on käytössään Oulun Lasipalvelun 24H päivityspalvelu.

– Sitten he ottavat homman haltuun, käyvät ottamassa mitat sekä peittävät kohteen, mikäli se on tarpeellista. Sen jälkeen he tuovat ja asentavat uuden ikkunan paikoilleen. Meille tulee vain ilmoitus, kun työ on valmis, Seppo kuvailee.

– Päiväsaikaan ilmoitukset lasin rikkoutumisesta kulkevat meidän kauttamme, yöaikaan sitten kiinteistönhuollon kautta, Seppo kertoo.

”Asiat hoituvat sujuvasti!”

“Tehtyyn työtilaukseen on vastattu heti, että se on tullut perille ja tiedotettu, milloin kohde valmistuu.”

Oulun Lasipalvelu toimittaa ja asentaa erilaisia laseja kaikkiin Sepon isännöimiin kohteisiin laidasta laitaan – rivitaloihin, kerrostaloihin ja luhtitaloihin. Yhteistyö on hänen mukaansa sujunut erittäin hyvin.

– Toimitusajat ovat pitäneet paikkansa. Tehtyyn työtilaukseen on vastattu heti, että se on tullut perille ja tiedotettu, milloin kohde valmistuu. Tämä on tärkeää, koska meidän omat asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä ja kysyvät, että missä mennään. Tällöin osaamme kertoa heille tilanteen ja aikataulun. Me olemme tiedon välittäjä tässä välissä, Seppo sanoo.

Myös Oulun Lasipalvelun tuotteet ja palvelu ovat vastanneet Sepon odotuksia. Hän kokee, että yritys on luotettava ja hoitaa asiat sovitusti. Jos joitakin muutoksia tulee, niin niistä ilmoitetaan asianmukaisesti.

– Asiat hoituvat sujuvasti!

Oulun Lasipalvelu on vuodesta 1981 toiminut palveleva lasialan perheyritys. Yritys valmistaa laseja niin pieneen kuin suureen tarpeeseen ja varastosta löytyy laseja, peilejä ja tarvikkeita moneen lähtöön.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi