Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Nopeat ja joustavat lasikaupat

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Portaita valmistava Puusepänliike E. Leinonen on tehnyt yhteistyötä Oulun Lasipalvelun kanssa jo parinkymmenen vuoden ajan. Esko Leinonen arvostaa lasitoimittajan joustavuutta, toimitusvarmuutta ja hyvää vastaanottoa.

Oulun talousalueella toimiva Puusepänliike E. Leinonen on vuonna 1992 perustettu yritys, joka valmistaa puuportaita sisätiloihin.

– Yhteistyökuviomme Oulun Lasipalvelun kanssa on jo pitkä. Se alkoi noin 20 vuotta sitten. Tilaan heiltä suurimmaksi osaksi portaiden kaidelaseja ja jotain muuta pientä lasialaan liittyvää, kuten ikkunoita tai peilejä, Esko Leinonen kertoo.

Joustava yhteistyö ja toimitusvarma yritys

Oulun Lasipalvelulta olemme saaneet kaidelaseja kahdenkin päivän varoitusajalla.

Puusepänliike E. Leinonen tekee asiakkaidensa portaat verstasolosuhteissa valmiiksi. Kun portaat on mitoitettu asiakkaan tarpeisiin, on lasien tilauksen aika.

– Teen kaavat ja toimitan ne lasiliikkeeseen. Oulun Lasipalvelu myös toimittaisi lasit kohteeseen, mutta minä olen hakenut ja asentanut lasit itse, Esko kertoo.

Puusepänliike on käyttänyt töissään välillä myös muita lasintoimittajia, mutta Oulun Lasipalvelu on osoittautunut erityisen hyväksi.

– Monella toimittajalla toimitusaika on yleensä 2-3 viikkoa. Oulun Lasipalvelulta olemme saaneet kaidelaseja kahdenkin päivän varoitusajalla. Yhteistyö toimii hyvin, eikä meidän aina tarvitse mennä aukioloaikojen mukaan. Olen hakenut laseja myös ilta- ja viikonloppuaikaan, Esko muistelee.

Hyvä laatu ja vastaanotto

Esko arvostaa Oulun Lasipalvelussa hyvää asiakaspalvelua ja mutkattomuutta.

– Vastaanotto on hyvä. He ovat lähellä asiakasta ja tekevät sen, minkä lupaavat. Minä en kestä odottamista, vaan yhteistyön pitää olla helppoa. Siksi asioin Oulun Lasipalvelussa. Siellä ei pompotella asiakasta, Esko kiteyttää.

Lyhyiden toimitusaikojen, tavaran saatavuuden ja joustavuuden lisäksi myös yleinen ilmapiiri painaa kupissa, kun Esko valitsee lasintoimittajaansa.

– Yhteistyö Oulun Lasipalvelun kanssa helpottaa yrityksemme arkea, sillä heidän kanssaan puhallamme yhteen hiileen. Palvelu on hyvää, tavara hyvälaatuista ja toimitus varmaa, Esko kiittää.

Oulun Lasipalvelu on vuodesta 1981 toiminut palveleva lasialan perheyritys. Yritys valmistaa laseja niin pieneen kuin suureen tarpeeseen ja varastosta löytyy laseja, peilejä ja tarvikkeita moneen lähtöön.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi