Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Oumanin vahvuus on helppokäyttöisyys

Talotekniikka Järvinen Oy on Porissa toimiva yritys, joka on erikoistunut sähköasennuksiin ja rakennusautomaatioon. Rakennusautomaation osalta Talotekniikka Järvinen käyttää Oumanin tuotteita. Helppokäyttöiset laitteet ja järjestelmät ovat myös yrityksen asiakkaiden suosiossa.

Talotekniikka Järvinen on perustettu vuonna 2009. Yritys työllistää tällä hetkellä yhteensä kahdeksan henkilöä.

– Teemme sähköasennuksia ja rakennusautomaatiota. Jonkin verran teemme myös ilmastointikoneiden vikakeikkoja ja kylmäasennuksia, mutta sähkö ja rakennusautomaatio ovat vahvuusalueitamme, kertoo yrittäjä Ilari Järvinen.

– Asiakkaitamme ovat suurimmaksi osaksi isännöintitoimistot. Joillekin teemme enemmän töitä, joillekin vähemmän, Järvinen jatkaa.

Kaikki tuotteet samalta luukulta

Rakennusautomaatioasennuksiin Talotekniikka Järvinen käyttää Oumanin Flexiot-rakennusautomaatiojärjestelmän tuotteita. Järjestelmän kautta voidaan hallita kiinteistön talotekniikkaa, seurata energiankulutusta sekä valvoa olosuhteita.

– Kaikki tuotteet saadaan niin sanotusti samalta luukulta, Järvinen toteaa.

– Käytämme Oumanin tuotteita aina perus asuinkerrostalon lämmönjakopaketin yksikkösäätimestä ylöspäin. Esimerkiksi nyt meillä on työn alla Porin keskustassa oleva Mehiläisen lääkärikeskus, jossa tehdään koko kiinteistöön uutta rakennusautomaatiota. Pidän kaikista Oumanin tuotteista, erityisesti tästä Flexiot-järjestelmästä, Järvinen sanoo.

Helppokäyttöinen järjestelmä on käyttäjille miellyttävä

“Vaikkei mikään tässä maailmassa ole koskaan ihan täydellistä, niin väittäisin että Ouman Flexiot on kuitenkin rakennusautomaatiojärjestelmistä paras.”

Flexiot-järjestelmä muodostuu käytännössä pilvipalveluna toimivasta Ounet-verkkovalvomosta, Ouflex-laitealustasta ja Oumanin kenttälaitteista. Kokonaisuus on Järvisen mukaan hyvin helppokäyttöinen.

– Vaikkei mikään tässä maailmassa ole koskaan ihan täydellistä, niin väittäisin että Ouman Flexiot on kuitenkin rakennusautomaatiojärjestelmistä paras, Järvinen hymyilee.

– Oumanista saadaan kiinteistöhoidolle paljon helppokäyttöisempi kuin monesta muusta vaihtoehdosta. Oumanin vahvuus on nimenomaan helppokäyttöisyys, minkä vuoksi esimerkiksi talonmiehet, kiinteistönhoitajat ja kaikki muutkin sen käyttäjät siitä pitävät. Järjestelmä on niin helppokäyttöinen, ettei ohjekirjoja tarvita, Järvinen painottaa.

Ouman on kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen konserni, joka kasvaa Itämeren alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi