Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Luotettava maksunvälittäjä tukee Alpan liiketoimintaa

Suomalainen vaatebrändi Alpa tarjoaa korkealaatuisia, alpakanvillaisia neuletuotteita. Yrityksen myynti tapahtuu pääosin verkkokaupan välityksellä, minkä vuoksi ostamisen turvallisuus ja luotettavuus korostuvat. Maksunvälittäjä Paytrail mahdollistaa sujuvan ja mukavan ostokokemuksen.

Paytrail on suomalainen verkkomaksupalvelu, jonka tarkoituksena on lisätä asiakasyritystensä myyntiä sujuvoittamalla verkkokauppaa. Alpa on ollut Paytrailin asiakas jo vuodesta 2015.

– Olemme kokeilleet useampia maksunvälittäjiä mutta tulleet siihen tulokseen, että Paytrail on niistä nopein ja luotettavin, Alpan nettimarkkinoinnista ja verkkokaupasta vastaava Lauri Hilliaho kertoo.

Joustava maksuominaisuus palvelee asiakkaita

“Paytrail sujuvoittaa ostotapahtumaa myös meidän kannaltamme. Se on helposti hallittava ja opittava työkalu.”

¬Alpan tuotteet ovat suhteellisen arvokkaita, ja moni harkitsee niiden ostamista pitkään. Paytrailin tarjoaman Collector Bank -laskuominaisuuden ansiosta asioiminen onnistuu, vaikka taloudellinen tilanne vaatisikin hieman joustovaraa.

– Asiakkaamme voivat maksaa ostoksensa myöhemmin tai erissä. Näin esimerkiksi hetken voimassa olevat tarjoukset ja kampanjat koskevat myös heitä, joille ostaminen ei ole mahdollista saman tien, Hilliaho selventää.

– Paytrail sujuvoittaa ostotapahtumaa myös meidän kannaltamme. Se on helposti hallittava ja opittava työkalu. Satunnaisiin ongelmiin tai maksuliikenteen häiriöihin on aina reagoitu nopeasti, ja meidän toiveemme on otettu huomioon, Hilliaho jatkaa.

Loistavaa kumppania on helppo suositella

Hilliahon mukaan Paytrail todella tukee asiakasyrityksensä liiketoimintaa. Se on yrittäjän kannalta turvallinen ja edullinen yhteistyökumppani, joka herättää Alpan asiakkaissa luottamusta.

– Uskon, että tunnettuna ja kotimaisena maksunvälittäjänä Paytrail herättää luottamusta ja lisää myyntiämme. Paytrail on loistava kumppani, jota suosittelen ehdottomasti, Hilliaho toteaa.

Paytrail on maksupalveluntarjoaja, joka tarjoaa kaikki verkkokaupan maksutavat yhdellä sopimuksella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.