Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Shop-in-shop -palvelu hajauttaa maksut automaattisesti suoraan Weecosin designyrityksille

Weecos on vastuullisten designmerkkien yhteinen kauppapaikka-alusta, jossa asiakas voi tehdä laadukkaita ja kestävää kehitystä tukevia valintoja. Jokainen merkki perustaa Weecosin alustalle oman verkkokauppansa ja vastaa itse omien tuotteidensa toimituksesta asiakkaalle. Paytrailin avulla myös tilausten maksut voidaan ohjata suoraan eri kauppiaille ilman erillistä laskurumbaa.

Weecos kokoaa yhdelle alustalle sekä kotimaiset että ulkomaiset vastuulliset designmerkit. Kauppapaikka-alustalle pääsevät vain sellaiset merkit, jotka kertovat toiminnastaan, tuotannostaan ja tuotteistaan mahdollisimman avoimesti. Kaikki myytävät tuotteet on täytynyt valmistaa ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen.

– Yhdistämme vastuulliset designyritykset ja asiakkaat, jotka haluavat löytää vastuullisia, omaan tyyliin sopivia tuotteita, kertoo Anna Kurkela, toinen Weecosin perustajaosakkaista.

Käytännössä jokainen yritys perustaa itse oman verkkokauppansa Weecosiin. Yritykset vastaavat itse myös tuotehallinnasta ja logistiikasta. Kun siis tilaat Weecosin kautta, tilaat suoraan designyritykseltä itseltään.

Automaattinen hajautus helpottaa arkea

Weecos on halunnut tehdä kauppapaikka-alustastaan mahdollisimman helppokäyttöisen paitsi ostaville asiakkaille, niin myös designyrityksille. Koska designyrityksiä on useita, oli toiminnan alkuvaiheessa haasteellista löytää sopiva tapa maksujen välitykseen ja hajautukseen. Ratkaisuksi valikoitui lopulta Paytrailin shop-in-shop -palvelu.

– Meidän oli hankala löytää sellaista palveluntarjoajaa, joka taipuisi tällaiseen automaattiseen maksujen hajautukseen. Olemme halunneet tehdä tästä mahdollisimman automaattista. Brändien kanssa ei tarvitse hoitaa erillistä laskutusrumbaa, vaan maksut hajautuvat heille suoraan, Kurkela kertoo.

– Onneksi Paytrail tarjoaa tällaista palvelua. Monilla muilla toimijoilla ei ollut mahdollisuutta tällaista järjestää, Kurkela toteaa.

Helppokäyttöinen ja luotettava ratkaisu

Sekä Weecosin perustajat että designmerkit ovat olleet tyytyväisiä shop-in-shop -palveluun. Paytrail saa Kurkelalta kiitosta asiakaspalveluhenkisyydestään ja itse shop-in-shop -palvelu helppokäyttöisyydestään sekä luotettavuudestaan.

– Yhteistyö Paytrailin kanssa on sujunut tosi hyvin. Tuntuu, että sielläkin on ihan ihmisiä töissä. Asiat hoituvat hyvin, Kurkela kiittelee.

– Designmerkeiltämme ei ole tullut minkäänlaista palautetta sen suhteen, että homma ei toimisi. Kaikki tapahtuu aikalailla automaattisesti, niin sitä ei tarvitse meistä kenenkään paljoa edes miettiä, Kurkela hymyilee.

Paytrail on maksupalveluntarjoaja, joka tarjoaa kaikki verkkokaupan maksutavat yhdellä sopimuksella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.