Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Luotettava maksunvälittäjä vaikuttaa ostopäätökseen

Rekki ostaa ja myy vähän käytettyjä merkkivaatteita verkossa. Toiminta on vuosien varrella kasvanut vauhdikkaasti kasvavan kysynnän mukana. Verkkokaupassa asioidessa on tärkeää, että maksutapahtumat sujuvat jouhevasti ja ongelmitta. Tästä pitää huolen Paytrail. Maksunvälittäjän luotettavuudella on selvä vaikutus konversioon.

Rekki haluaa luoda ihmisille kestävämmän ja fiksumman tavan kuluttaa. Toiminta on kasvanut reippaasti viimeisten vuosien aikana.

– Haluamme tarjota uuden ostamiselle sen vähän paremman vaihtoehdon, joka on myös vastuullinen, kertoo Rekin Co-Founder Tero Ylönen.

– Olemme juuri avanneet toimipisteen Tallinnaan ja laajentaneet sen myötä Baltian markkinoille, Ylönen jatkaa.

Palautustilityksien tekeminen onnistuu viiveettä

Rekillä on Paytrailin kanssa sopimus maksunvälityksestä. Kaikki verkkokaupan maksuliikenne kulkee Paytrailin kautta. Yksi Paytrailin tarjoamista uusista ominaisuuksista on palautustilitysten tekeminen ilman, että asiakkaalta tarvitsee erikseen kysyä tilinumeroa. Uusi maksupalveludirektiivi mahdollistaa sen, että palautus voidaan tehdä asiakkaalle suoraan ilman viiveitä ja ylimääräisiä kyselyitä.

– Tämä on todella odotettu palvelu ja tulemme käyttämään sitä ihan varmasti, toteaa Rekin toimitusjohtaja Bertta Häkkinen.

– Myös maksujen tilaseuranta toimii automaattisesti. Pääsääntöisesti maksut kuittaantuvat heti suorituksen jälkeen. Tieto tulee kauppiaspaneelin kautta verkkokauppaan, Ylönen sanoo.

“Kaikki on ollut sujuvaa ja vaivatonta”

“Meidän ei ole tarvinnut erikseen miettiä, että mitenhän maksuliikenne toimii ja miten tämä onnistuu.”

Maksunvälittäjän tunnettuudella ja luotettavuudella on Ylösen mukaan selkeä vaikutus konversioon. Siihen vaikuttavat tietysti myös tarjolla olevat maksutavat. Paytrailin ja Rekin yhteistyö on ollut kokonaisuutena helppoa ja toimivaa.

– Meidän ei ole tarvinnut erikseen miettiä, että mitenhän maksuliikenne toimii ja miten tämä onnistuu. Kaikki on ollut sujuvaa ja vaivatonta, Häkkinen kiittelee.

– Luulen, että verkko-ostoksia tehdessään asiakkaat odottavat maksutapahtumien sujuvan todella sujuvasti ja ilman mitään häiriöitä. Uskon, että Paytrail on paras vaihtoehto tämän mahdollistamiseksi, Häkkinen kiteyttää.

Paytrail on maksupalveluntarjoaja, joka tarjoaa kaikki verkkokaupan maksutavat yhdellä sopimuksella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.