Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Teemu Virtanen, SJK: ”Paytrail on joustava, notkea ja turvallinen”

Seinäjoen Jalkapallokerho SJK on nuorehko ja aktiivinen urheiluseura, jonka edustusjoukkueen kotikenttänä toimii Seinäjoen OmaSp Stadion. Seuran tulonlähteenä toimivat pääasiassa lipputulot, ottelutapahtumat sekä fanishop-tuotteet, joita myydään SJK:n omassa verkkokaupassa. Verkkokaupan maksuliikenteestä vastaa Paytrail.

Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen lisäksi SJK:lla on kolme nuorten pelaajien joukkuetta sekä monipuolista junioritoimintaa. Viimeisimpänä SJK perusti oman elektronisen urheilun joukkueen, ollen samalla ensimmäinen suomalainen urheiluseura, jolta löytyy oma eSports-joukkue.

“Paytrail on joustava, notkea ja turvallinen. Voin suositella heitä lämpimästi sekä muille urheiluseuroille että yhteistyökumppaneillemme.”

– Olemme kymmenkunta vuotta vanha seura. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme intensiivisesti ja mennä koko ajan eteenpäin. Haluamme pelata Suomen huipulla, mutta näen myös, että tulevaisuudessa olemme ennen kaikkea skandinaavinen huippuseura, kertoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Nopeus ja turvallisuus avainasemassa

SJK:n ja Paytrailin yhteistyö alkoi vuonna 2015, kun Paytrail otti vastuulleen SJK:n verkkokaupan maksuliikenteen. Käytännössä Paytrail vastaa siis kaikesta siitä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun asiakas on valinnut verkkokaupassa tuotteet ostoskoriinsa ja siirtyy maksamaan. Verkkokaupasta löytyvät niin ottelutapahtumien pääsyliput, kausikortit kuin fanituotteet. Verkkokauppa ja sen käyttö kasvavat koko ajan.

– Paytrailin kautta kulkevat myös eSports-pelitapahtumien ilmoittautumiset sekä maksut. Uskon, että eSports tulee lyhyessä ajassa kasvamaan hyvin paljon ja tavoittamaan entistä isomman massan ihmisiä, Virtanen toteaa.

– Paytrailin verkkomaksupalvelu on asiakkaalle turvallinen ja luotettava. Meidän on myös helppo seurata ostoja sekä muuta raportointia. Urheiluseurana meille on tärkeää ennen kaikkea se, että raha tiliytyy meille nopeasti, hän painottaa.

Verkkokaupan lisäksi on Paytrail mukana myös SJK:n ottelutapahtumien sekä OmaSp Stadionilla järjestettävien konserttitapahtumien maksuliikenteen toteutuksessa. Stadionilla on otettu käyttöön niin sanottu stadionraha, jota asiakkaat voivat ladata erillisille korteille maksutapahtumien nopeuttamiseksi.

”Asiakaspalvelu on ollut loistavaa”

SJK:n ja Paytrailin yhteistyö lähti Virtasen mukaan liikkeelle hyvin helposti. Maksuliikenteen uudistamisessa ei hänen mielestään ollut kyse mistään ydinfysiikasta tai kuuhun lentämisestä, vaan paljon yksinkertaisemmista asioista. Alkuun pääsemisen jälkeen on yhteistyötä kehitetty jatkuvasti. Kehittämistä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

– Olemme tehneet yhteistyötä nyt hieman yli kaksi vuotta ja näemme, että yhteistyö tulee tulevaisuudessa vain kasvamaan. Uskomme, että verkko-ostaminen tulee lähitulevaisuudessa lisääntymään räjähdysmäisesti, Virtanen sanoo.

– Asiakaspalvelu on ollut loistavaa. Puheluihin ja viesteihin on vastattu nopeasti ja ystävällisesti.

– Paytrail on joustava, notkea ja turvallinen. Voin suositella heitä lämpimästi sekä muille urheiluseuroille että yhteistyökumppaneillemme, Virtanen päättää.

Paytrail on maksupalveluntarjoaja, joka tarjoaa kaikki verkkokaupan maksutavat yhdellä sopimuksella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.