Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Asiansa osaava IT-palveluyritys, jota on helppo suositella eteenpäin

Langh-yhtiöihin kuuluva Langh Tech Oy on erikoistunut laivojen rikkipesureiden ja niihin liittyvien vedenpuhdistuslaitteistojen suunnitteluun ja valmistamiseen. Pinus on tehnyt Langh-yhtiöiden kanssa yhteistyötä jo 20 vuoden ajan, ja nyt myös vuonna 2015 perustettu Langh Tech on päässyt kokemaan kumppanuuden hyödyt.

Langh Tech on hankkinut Pinukselta ICT-laitteita ja niihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Pinuksessa on ymmärretty, että erilaiset työnkuvat vaativat erilaiset työvälineet.

– Esimerkiksi insinöörimme tarvitsevat ihan erilaisia tietokoneita kuin myyntiassistentit. Saamme kaikille työntekijöille juuri sopivat laitteet, ja Pinus pystyy takaamaan niiden toimivuuden, Langh Techin IT-laitteiden hankinnasta vastaava projektiassistentti Julia Sjöström toteaa.

Ongelmat on tehty ratkaistaviksi

Tällä hetkellä käynnissä on Langh Techin käyttämän sähköpostin siirto palvelusta toiseen. Haastava projekti on hoitunut Pinukselta varmoin ottein.

– Siinä on ollut haasteita, mutta Pinus on onnistunut ratkaisemaan ongelmat ja projekti etenee hienosti, Sjöström sanoo.

Tärkeää yhteistyössä on ollut se, että Langh Techin yhteyshenkilö Pinuksessa ei ole vaihtunut kertaakaan.

– Se on tosi hyvä asia. Hän tuntee yrityksen, joten saamme aina helposti apua kaikkiin ongelmiin.

Asiantunteva, nopea ja tehokas kumppani

“Pinus on asiantunteva, nopea, tehokas ja asiakasystävällinen yritys. Langh-yhtiöt on tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä 20 vuoden ajan, eikä ole ollut tarvetta vaihtaa kumppania”

Pitkän yhteistyön takia Pinuksen palveluja voi huoletta suositella eteenpäin, oli kyseessä sitten iso tai pieni yritys.

– Kyllä suosittelisin ihan kaikille. Ainakin me näin pienempänä yrityksenä on todettu, että yhteistyö toimii, Sjöström toteaa.

– Pinus on asiantunteva, nopea, tehokas ja asiakasystävällinen yritys. Langh-yhtiöt on tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä 20 vuoden ajan, eikä ole ollut tarvetta vaihtaa kumppania, hän sanoo lopuksi.

Pinus on henkilökohtaisen palvelun tietotekniikkatalo.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.