Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Yhteistyö on helpottanut meidän työtämme aivan merkittävästi”

Palotekninen Insinööritoimisto Markku Kauriala Oy:n toiminnan kannalta on ratkaisevan tärkeää, että IT toimii. Pinuksen avulla verkot, tietokoneet sekä kaikki muut tarvittavat IT-ratkaisut pysyvät aina ajan tasalla ja toimivina. Yrityksen oma työ helpottuu, kun joku muu vastaa IT-asioihin liittyvästä kokonaisuudesta.

Palotekninen Insinööritoimisto Markku Kauriala Oy tekee paloturvallisuussuunnittelua kaiken kokoisiin kohteisiin. Erityisesti vaativissa kohteissa Kaurialan toimisto tekee suunnittelun toiminnallisesti, eli kohteen paloturvallisuussuunnittelu tehdään riskianalyysien sekä palo- ja savusimulointien, poistumisaikasimulointien ja rakennesimulointien avulla.

– Jotta nämä simuloinnit onnistuvat, on meillä oltava tietynlaisia tietokoneita. Tietysti myös jokaisella ohjelmalla on vähän erilaiset vaatimukset, kertoo yrityksen varatoimitusjohtaja ja johtava asiantuntija Marianna Kauriala.

Yhteistyökumppani helpottaa toimintaa

Yhteistyö Pinuksen kanssa alkoi vuonna 2002. Ennen sitä kaikki yrityksen IT-asiat hoidettiin itse. Tuolloin yksi tietokone ostettiin sieltä ja toinen tietokone täältä. Jopa kaikki verkkokaapelit vedettiin itse.

– Nyt Pinus hoitaa kaiken tämän. He pitävät yllä palvelimiamme ja verkkojamme. Yhteistyö on helpottanut meidän työtämme aivan merkittävästi, Kauriala kiittelee.

– Minun työssäni yhteistyö Pinuksen kanssa näkyy siinä, että minulla on käytössäni aina uusimmat koneet, laitteistot ja ohjelmistot, kertoo poistumisaikasimulointeja tekevä Milla Saarto.

”Suosittelen Pinusta ihan kaikille”

“Yrityksellä pitää olla toimivat verkot, tietokoneet ja koko se IT. Jos ei Pinusta olisi, niin me emme tekisi töitä tällä tasolla mitä nyt teemme”

Yksi tärkeä tekijä yhteistyössä on Kaurialan mukaan Pinuksen paikallisuus. Kun yhteistyökumppani on lähellä, voi Pinuksen myyjä esimerkiksi ohi ajaessaan käydä tuomassa jonkin tilatun osan tai poiketa vaikkapa kahville. Tämä on Kaurialan mielestä loistavaa yhteistyötä.

– Yrityksellä pitää olla toimivat verkot, tietokoneet ja koko se IT. Jos ei Pinusta olisi, niin me emme tekisi töitä tällä tasolla mitä nyt teemme, Kauriala toteaa.

– Suosittelen Pinusta ihan kaikille ja erityisesti sellaisille yrityksille, jotka haluavat hyvän paikallisen yhteistyökumppanin, Kauriala summaa.

Pinus on henkilökohtaisen palvelun tietotekniikkatalo.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.