Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Asiakaspalvelu oli mielestäni todella hienoa”

Oululainen Maarit Väisänen muutti Peabin rakentamaan asuntoon kesällä 2019. Kolmen makuuhuoneen kerrostaloasunto tuntui oikealta valinnalta heti, kun Maarit astui ensimmäisen kerran ovesta sisään. Tilavalta parvekkeelta avautuu merinäköala ja kaupunkimiljöö.

Maarit työskentelee Nokialla tuotekustannusten parissa. Hän on myös kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

– Kesäkuussa 2019 elämäntilanteeni muuttui ja ryhdyin etsimään asuntoa. Kävin läpi aika paljon asuntoja ja alueita Oulusta, Maarit muistelee.

– Minulla oli asunnon suhteen tietyt kriteerit, joiden oli täytyttävä. Makuuhuoneita oli oltava tietty määrä ja asunnon oli sijaittava hyvien kulkuyhteyksien äärellä, jotta lapset voivat kulkea bussilla ja oma työmatkanikin olisi lyhyt, hän jatkaa.

Oikea tunne heti oven avatessa

Sopivaa asuntoa etsiessään Maarit odotti sitä tiettyä wow-tunnetta, joka syntyisi heti oven avatessa. Tuo tunne kuitenkin antoi odottaa itseään.

– Minä ehkä jo hieman luovuin toivosta ja ajattelin, että ehkä minun pitää vain tyytyä ja ottaa jokin asunto. Sitten kun kävelin tähän asuntoon ja näin, miten ihana valo tänne tuli, niin silloin tuli tunne, että tämä se on, Maarit hymyilee.

– Tässä asunnossa on 90 neliötä, kolme makuuhuonetta ja iso keittiön ja olohuoneen yhdistävä tila. Tämä keittiö-olohuone on mielestäni yksi tämän asunnon parhaista puolista. Sitten on myös todella tilava lasitettu parveke. Meri ja ihanat ulkoilumaastot näkyvät sieltä suoraan. Tuossa vieressä on Heinäpään ulkoilualue, missä pystyy harrastamaan mäkijuoksua, jos treenaamaan haluaa, Maarit kertoo.

Kysymyksiin sai aina vastaukset

“Asuntomyynnissä oli todella asiantuntevaa, ystävällistä ja avuliasta porukkaa.”

Ennen muuttoa Maarit kävi katsomassa asuntoa useampaan kertaan – milloin ottamassa mittoja,  milloin suunnittelemassa huonekaluhankintoja. Yhteistyö Peabin kanssa oli hänen mielestään koko prosessin ajan hyvin saumatonta ja helppoa.

– Asuntomyynnissä oli todella asiantuntevaa, ystävällistä ja avuliasta porukkaa. Olin ensimmäistä kertaa ostamassa tällaista isoa asuntoa yksin. Tuntui, että kyselin erinäisistä asioista monta kertaa päivässä. He jaksoivat aina vastata kysymyksiini, Maarit kiittelee.

– Aina oli myös tarjolla mahdollisuus päästä katsomaan asuntoa. Pääsin tänne esimerkiksi mittaamaan verhoja, suunnittelemaan huonekaluja ja niin edelleen. Asiakaspalvelu oli mielestäni todella hienoa, Maarit painottaa.

Rakennamme ja kehitämme asiakkaillemme asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti. Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi