Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Torsten Carpelan: ”Tämä asunto on tehty meitä varten”

Turun Kakolanmäellä Carpelan-Mäkelän asunnossa asuu onni. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva, Peabin rakentama koti on juuri sitä, mitä pariskunta teini-ikäisen tyttärensä kanssa halusi.

Torsten tekee keittiön saarekkeen ääressä istuvalle Ernalle kupin maitokahvia integroidulla kahvikoneella. Suloinen Elli-villakoira hypähtää Ernan syliin ja jää rapsutettavaksi.

– Kyllä me olemme täällä tosi onnellisia. Se varmaan näkyykin meistä. Asunto on tosi ihana ja naapurit ovat osoittautuneet mukaviksi, Erna Mäkelä kertoo hymyillen.

Pariskunta hankki Peabin rakennuttamasta kohteesta kolme sijoitusasuntoa sekä oman kodin. Päätös oli helppo.

– Siinä vaiheessa, kun saimme Peabilta alustavan tarjouksen, meillä ei ollut enää vaihtoehtoja, Torsten Carpelan muistelee asuntojen ostoa.

carpelan

”Miten voi valita vain yhden asian, kun kaikki on niin hyvin?”

Carpelan-Mäkelän uudessa kodissa on kaksi makuuhuonetta, työhuone, kylpyhuone, kaksi vessaa sekä elohuone. Pariskunnalle oli tärkeää, että keittiö ja olohuone ovat yhtä, suurta tilaa.

–Työhuone sulautuu hienosti elohuoneen jatkoksi. Saimme erityisen väljäksi tämän elohuoneen, jossa vietämme eniten aikaa, Erna kertoo.

Kysyttäessä mikä on parasta uudessa kodissa, Erna naurahtaa.

– Miten voi valita vain yhden asian, kun kaikki on niin hyvin?

– Parasta on se, että olemme päässeet vaikuttamaan kaikkeen materiaaleista seinäratkaisuihin. Tämä asunto on tehty meitä varten, Torsten jatkaa vieressä.

keittio

Monimuotoinen Kakolanmäki

“Aikataulut, yhteydenpito, laatu ja työn jälki. Kaikki näyttää siltä, kuin alun perin kuvittelimmekin.”

Ostopäätökseen vaikutti myös alue ja sen historiallisuus sekä vehreä ulkonäkö.

– Asukkaana, jalankulkijana ja koiranomistajana tämä on mielenkiintoinen alue liikkua ja ulkoilla. Alueen monimuotoisuus on hieno juttu, Erna pohtii.

– Kaikki on sujunut Peabin kanssa saumattomasti. Aikataulut, yhteydenpito, laatu ja työn jälki. Kaikki näyttää siltä, kuin alun perin kuvittelimmekin, Erna summaa.

huone

Rakennamme ja kehitämme asiakkaillemme asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti. Vahva rakentamisen ammattitaito yhdistettynä innovatiiviseen toimintatapaan takaa tuotantomme ja palveluidemme korkean kokonaislaadun.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi