Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Avaimet käteen -palvelu toimii myös yhteistyökumppaneiden kesken

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Uudellamaalla toimiva Rakennusliike Libelli Oy on erilaisiin urakointi- ja rakentamispalveluihin erikoistunut yritys. Libelli pystyttää Kannustalojen talopaketteja avaimet käteen -periaatteella. Talopaketin lisäksi tarvittavat lisätyöt ja erikoisosaaminen löytyvät Libellin ja sen yhteistyökumppaneiden kautta.

– Libelli on perustettu vuonna 2001, ja koko yrityksen historian ajan olemme Kannustaloja tehneet. Meillä on omat kirvesmiehet, joiden lisäksi käytetään sopivissa töissä sopivia aliurakoitsijoita, Libellin toimitusjohtajana toimiva ja Kannustalon talopakettimyyntiä hoitava Petri Noponen kertoo.

Libellin olisi mahdollista rakentaa perustukset taloihin itse, mutta he arvostavat tiettyyn erikoisosaamiseen keskittymistä. Petrin mukaan tämä näkyy korkeana laatuna kussakin eri rakennusosassa.

– Erikoistuminen kannattaa. Meidän paras osaamisalue on puurakentaminen, joten keskitymme itse siihen. On parempi tehdä sitä, mitä parhaiten osaa, eikä yrittää tehdä joka asiaa itse, Petri toteaa.

” Se, miten asioihin suhtaudutaan ongelmatilanteissa, erottaa yrityksiä toisistaan. Perustava on hoitanut hankalatkin tilanteet hyvin.”

“Ammattirakentamisessa pyritään jatkuvuuteen”

Sekä omassa että yhteistyökumppaneidensa toiminnassa Libellille on tärkeää, että työt hoidetaan kunnolla ja vastuu kannetaan ongelmatilanteissa. Hyvin hoidetut työmaat merkitsevät jatkuvuutta sekä yritykselle että yhteistyölle.

– Se, miten asioihin suhtaudutaan ongelmatilanteissa, erottaa yrityksiä toisistaan. Kaikki ottavat urakoita ja haalivat töitä, mutta ne firmat erottuvat joukosta, jotka hoitavat ne tyylillä loppuun saakka, Petri toteaa.

– Perustava on hoitanut hankalatkin tilanteet hyvin.

“Hankimme tietyn rakennusosan avaimet käteen -periaatteella”

Avaimet käteen -paketteja tarjoavalle Libellille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanit toimivat heidän suuntaan samojen periaatteiden mukaisesti. Perustavan kanssa Libelli on Petrin mukaan voinut luottaa siihen, että homma hoituu alusta loppuun Libellin kannalta kevyesti.

– Ammattirakentajana me arvostamme korkean laadun lisäksi tiettyä helppoutta yhteistyökumppanin kanssa toimimisessa. Meidän resurssit pysyvät vapaana meidän omiin juttuihin ja voidaan samalla luottaa, että meillä on sellainen kumppani, joka hoitaa oman osuutensa.

Yhteistyömalliin kuuluu, että Libelli saa Perustavan Pietari Heikkilältä nopeasti tarpeitaan vastaavan tarjouksen, jonka jälkeen työ siirtyy Perustavan kautta suunnittelijalle. Suunnittelija vastaa kuvien esittämisestä rakennusvalvonnalle, jolloin Libellin omia resursseja tarvitaan mahdollisimman vähän.

– Paras ja tärkein asia yhteistyössä on, että perustukset ilmestyvät tontille ajallaan, Petri toteaa lopuksi.

Perustava Oy on paikalla valettavien betoniperustusten urakointiin erikoistunut rakennusalan yritys, joka palvelee yksityisiä rakentajia, pientalotoimittajia ja rakennusliikkeitä koko Suomessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi