Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Juha Sirviö: “Työn jälki on ollut niin minun kuin ammattilaistenkin mielestä kiitettävää!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kuopiossa vuodesta 2004 asunut Juha Sirviö rakennuttaa parhaillaan uutta omakotitaloa Julkulan alueelle. Perhe halusi muuttovalmiin kodin, ja toimittajaksi talolle valikoitui Design-Talo. Perustuksista vastaamaan valittiin Design-Talon kumppani Perustava Oy.

Opettajana Kuopion kaupungilla työskentelevä Juha Sirviö on asunut tähän saakka pääsääntöisesti rivitaloasunnoissa. Ensimmäiselle omakotitalolle sopiva paikka löytyi Kuopion Julkulasta hyvien liikuntamahdollisuuksien ympäriltä, ja muuttovalmis talo taas Design-Talon kautta.

– Haluttiin muuttovalmis koti niin, että se tulisi pääsääntöisesti yhdeltä toimijalta maasta ylöspäin. Oma rakennushistoriani rajoittuu kavereiden auttamiseen, milloin remontissa ja milloin rakentamisessa, joten haluttiin oman työn osuus mahdollisimman pieneksi, Juha kertoo.

“Saimme yhdellä allekirjoituksella koko paketin, ja jos jotain ongelmia tulee, niin samasta paikasta saa avun kaikkeen.”

Ison talotoimittajan kumppaniin on helppo luottaa

Vaikka talopaketti tuleekin valmiina, oli Juhan mahdollista kilpailuttaa perustusten tekijä itse. Tekijäksi valittiin kuitenkin Design-Talon kumppanina toimiva Perustava, jolloin kokonaisuuden sai samasta paikasta.

– Design-Talo ei ole ihan pieni toimija. Se, että he tekevät yhteistyötä Perustavan kanssa on vakuuttavaa. Tässä saimme myös yhdellä allekirjoituksella koko paketin, ja jos jotain ongelmia tulee, niin samasta paikasta saa avun kaikkeen, Juha toteaa.

– Oli tässä myös sellainen sattuma, että Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen on vanha koulukaverini, Juha naurahtaa.

“Kun maaperä on pehmeä, pitää perustukset tehdä kunnolla, jotta talopaketti on hyvä pystyttää ja talo pysyy jämptisti paikoillaan.”

“Perustukset ovat kaiken perusta”

Sirviön perheen 125-neliöinen omakotitalo rakentuu tontille, jonka maaperä on pehmeää. Perustusten kunnollinen rakentaminen on tärkeässä asemassa talon pystytystä ja tulevien vuosien asumista ajatellen.

– Tontin maaperä on entistä järvenpohjaa, eli se piti paaluttaa. Paalutukset hoituivat Perustavan kautta, Juha kertoo.

– Perustukset ovat kaiken perusta. Kun maaperä on pehmeä, pitää perustukset tehdä kunnolla, jotta talopaketti on hyvä pystyttää ja talo pysyy jämptisti paikoillaan.

Perustusten rakentaminen sujui hyvin ja nopeasti

Perustusten rakentaminen aina suunnittelusta loppusiivoukseen oli Perustavan vastuulla. Neljä päivää kestäneen projektin aikana Sirviön tontille tehtiin paalutukset, muotitus ja valu, sekä ontelolaattojen asennus.

– Se sujui Perustavan puolelta mielestäni tosi hyvin! Kun he pääsivät vauhtiin, kesti rakentaminen käytännössä neljä päivää. Näin amatöörinä sanoisin, että se valmistui ihan hämmästyttävän nopeasti, Juha toteaa iloisena.

– He toimivat todella tehokkaasti ja mielestäni työn jälki on kiitettävää. Tontilla on käynyt aika paljon ihmisiä ihan rakennusalan ammattilaisista lähtien ja lähes kaikki ovat kehuneet perustuksia, Juha kertoo lopuksi.

Perustava Oy on paikalla valettavien betoniperustusten urakointiin erikoistunut rakennusalan yritys, joka palvelee yksityisiä rakentajia, pientalotoimittajia ja rakennusliikkeitä koko Suomessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi