Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

VIDEO: Kaikki palvelut saman katon alta

IT-laitteita, -palveluja ja -ratkaisuja tarjoava Data Group on järjestänyt noin 230 hengen Data Group -päivät Peurungassa jo kahdesti. Data Groupin toimitusjohtaja Timo Vileniuksen mukaan Peurungan palvelut ovat toimineet erittäin hyvin eikä huolta järjestelyjen sujumisesta tarvitse kantaa.
Data Group -ketjulla on 58 toimipistettä ympäri Suomen.

– Toimimme valtakunnallisesti ja tarjoamme kaikki pk-yrittäjän tarvitsemat ratkaisut yhdeltä ja samalta ovelta. Järjestämme kaksi kertaa vuodessa Data Group-päivät, joihin osallistuvat lähes kaikki jäsenliikkeemme ja yli 40 tärkeää IT-alan laitevalmistajaa, maahantuojaa ja tukkuria, Timo kertoo.

“Kokonaisuus on laadukas ja kohtuullisen edullinen. Jos jotain mutkia on tullut matkaan, niin Peurunka on pystynyt toimimaan ystävällisesti ja joustavasti. Kaikki asiat olemme saaneet järjestymään.”

Keskiviikosta lauantaihin kestävät päivät tarvitsevat toteutuakseen ison ympäristön.

– Tarvitsemme päiviä varten majoitustilaa, samanaikaisia seminaaritiloja, ravintolapaikkoja ja ison yhteisen tilan, johon mahtuu yli 200 henkilöä laitteineen ja esittelyvälineineen. Suomessa on sellaisia paikkoja vielä aika vähän, jotka pystyvät tarjoamaan kaiken saman katon alta useana eri päivänä. Peurunka valikoitui yhdeksi paikaksi, Timo toteaa.

Ympäristö ja palvelu toimivat moitteitta

Timon mukaan Peurunka sijaitsee maantieteellisesti hyvällä ja keskeisellä paikalla.

– Jäsenliikkeemme sijaitsevat ympäri maan. Peurunka ei ole liian kaukana pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta, joissa valtaosa IT-maahantuojista, -laitevalmistajista ja -tukkureista on. Peurunkaan on helppo tulla julkisilla tai omalla autolla.

Palvelut toimivat Timon mukaan hyvin ja erityisesti ruoka saa kiitosta.

– Ruoka on valtavan hyvää! Kokonaisuus on laadukas ja kohtuullisen edullinen. Jos jotain mutkia on tullut matkaan, niin Peurunka on pystynyt toimimaan ystävällisesti ja joustavasti. Kaikki asiat olemme saaneet järjestymään. Suosittelen Peurunkaa vastaaviin tapahtumiin. Siellä meidän ei tarvitse jännittää, että toimivatko ympäristö ja palvelu tapahtuman taustalla. Voimme keskittyä omiin asioihimme, kumppaneihimme ja asiakkaisiimme, Timo iloitsee.

Peurunka on hyvän olon paikka, jossa rentoudutaan, majoitutaan ja järjestetään tapahtumia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi