Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: Liikuntaa ja hauskanpitoa joka lähtöön

Peurungassa viihtyvät niin lapset kuin vaarit. Kiitosta saavat Pohjoismaiden pisin liukumäki ja monipuoliset kuntoilumahdollisuudet, joiden äärellä helppo pitää hauskaa ja viettää yhteistä aikaa.

Jyväskyläläiset Emma Sillanpää ja Matias Slavov olivat Peurungassa viettämässä osittaista lomapäivää lokakuussa.

– Olen täällä ensimmäistä kertaa. Käymme puntilla, kylpylässä ja sen jälkeen päivällisellä. Kuntosali vaikuttaa ainakin tosi hyvälle. Täällä on turvakaukaloita vanhemmalle väelle, turvallisuus on hyvä asia, Matias tuumaa.

Emma kertoo käyneensä Peurungassa aiemminkin.

“Täällä on paljon tekemistä ja erilaisia uima-altaita. Liukumäki on paras, ja kylpylä sopii kaikenikäisille!”

– Kävin jo ennen remonttia ja sen jälkeen, kun remontti valmistui. Peurungasta löytyy monenlaiselle kylpyläkävijälle jotakin. Täällä on pitkä liukumäki. Oli siistiä kivuta 14 metrin korkeuteen ja liukua sieltä alas, Emma kertoo.

– Minulla on huikeat odotukset kylpylästä. Pääsen uimaan vastavirtaan ja saan hikeä pintaan, Matias täydentää.

Pokémon-jahdissa ja Peuhupäivässä

Pirkkalalainen 10-vuotias Iiro harrastaa parkouria, uintia ja Pokémonien metsästystä.

– Tulimme tänään pikkuveljen, äidin ja mummin kanssa, koska meillä oli kotona tosi tylsää. Olen käynyt täällä kaksi vuotta sitten ensimmäisen kerran. Olemme nyt syyslomalla ja yövymme hotellissa. Kerran olimme täällä mökissä, Iiro kertoo.

Iiro käyttää lomansa uimalla ja Pokémoneja jahtaamalla.

– Eilen löysin kaksi harvinaista Pokémonia eilen. Täällä on niitä paljon! Käyn yleensäkin uimahallissa viikoittain, mutta täällä kylpylä ja liukumäki ovat kivoja. Voisin kertoa kavereillekin, että kyllä tänne kannattaa tulla. Voi jahdata Pokémoneja ja täällä on tosi hyvä hotelli ja kylpylä, johon voi vapaasti mennä, Iiro tuumaa.

Kylpylä saa kiitosta myös Markukselta sekä hänen neljältä tyttäreltään Elenalta, Neelalta, Miljalta ja Eevalta.

– Täällä on paljon tekemistä ja erilaisia uima-altaita. Liukumäki on paras, ja kylpylä sopii kaikenikäisille, tytöt tuumaavat.

Lapset tulivat Peurungan Peuhupäivään, joka pitää sisällään monipuolista ja liikunnallista ohjelmaa lapsille. Peurunka on perheelle tuttu paikka ja siellä tekemistä löytyy myös aikuisille.

– Tulemme Konnevedeltä. Käymme vaimoni kanssa pelaamassa täällä sulkapallo ja frisbeegolfia. Siinä tulee yhdessäoloa ja samalla liikuntaa. Voin suositella Peurunkaa uimamahdollisuuksienkin osalta. Jos haluaa jännitystä, niin liukumäestä saa hyvät vauhdit, Markus tiivistää.

Liikuntamahdollisuuksia iäkkäille

Laukaalainen Jarmo Kallioinen on ollut eläkkeellä jo 18 vuotta.

– Käyn täällä maanantaisin uimassa ja kuntosalilla kunnan sponsoroimana. Keskiviikkoisin käyn veteraanijumpassa. Olen ollut mukana siinä reilut 20 vuotta. Veteraanit ovat vähentyneet, ja kannattajajäsenet ovat täyttäneet heidän paikkansa. Iän puolesta olemmekin vähän kuin veteraaneja, meillä ei vain ole rintamatunnusta. Täällä on monet sotaveteraanit kuntoutettu, Jarmo muistelee.

Jarmo vierailee Peurungassa myös lastenlastensa kanssa.

– Täällä on Pohjoismaiden pisin liukumäki. Siellä on hyvä kilpailla. Kylpylässä on sellaiset palvelut kuin olla pitääkin. Lapsenlapsia kiinnostaa myös kiipeilyrata.

Peurunka on hyvän olon paikka, jossa rentoudutaan, majoitutaan ja järjestetään tapahtumia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi