Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Päivi Heikinheimo: ”Katosta tuli kuin uusi!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Päivi Heikinheimo asuu vuonna 2001 rakennetussa kivitalossa Kirkkonummen Kantvikissa. Talon alkuperäiskuntoisen tiilikaton edellisestä pesusta oli kulunut jo aikaa ja katto kaipasi ehostusta. Kattoa puhdistamaan ja pinnoittamaan Päivi valitsi Pinnoitusmestarit Oy:n.

Pinnoitusmestarit toteuttivat Heikinheimon omakotitaloon ja sen yhteydessä olevaan autokatokseen tiilikaton puhdistuksen ja pinnoituksen. Edellisen puhdistuksen jälkeen sammalta oli ehtinyt kertyä katolle jo silminnähtävästi.

-Tarve lähti liikkeelle siitä, että edellisestä puhdistuksesta oli kulunut aikaa ja katolla näkyi jonkin verran sammalta. Nuohoojakin kertoi, että jonkin verran siellä sammalta on.

Päivi etsi verkon kautta tietoa urakkaan sopivista toimijoista, jolloin esiin nousi Pinnoitusmestarit. Yritys valikoitui tekijäksi, koska se oli valmis ryhtymään urakkaan pikaisella aikataululla. Tämä toimintatapa sopi Päiville parhaiten.

-Olen itse aika nopea päätöksentekijä ja ajattelin, että on oikein kiva, jos päästään sopimaan asioista aika nopeasti.

“Tarve lähti liikkeelle siitä, että edellisestä puhdistuksesta oli kulunut aikaa ja katolla näkyi jonkin verran sammalta.”

”He haluavat tehdä sellaisen työn, että asiakas on tyytyväinen”

Pinnoitusmestarit kävivät arvioimassa kohteen ja sopivat remontin aikatauluista Päivin kanssa. Katon pesu tapahtui kahdessa osassa, jonka jälkeen katon annettiin kuivua ennen pinnoitusta. Lopuksi katto pinnoitettiin.

Päivi on sekä lopputulokseen että Pinnoitusmestareiden työntekoon tyytyväinen. Puhdas ja käsitelty katto parantaa talon yleisilmettä ja on ilo silmälle.

-Työntekijät olivat reippaita ja asiakaslähtöisiä – he haluavat tehdä sellaisen työn, että asiakas on tyytyväinen, Päivi kertoo.

-Katosta pitää pitää huolta. Kun katto on puhdistettu ja käsitelty, se on uuden näköinen.

Pinnoitusmestarit tekevät tiilikattojen pinnoituksia, kattoremontteja ja ulkoverhousmaalauksia Uudellamaalla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi