Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Tom Stenmark: “Nyt meillä on kestävä ja kaunis katto!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Espoolaisen yrittäjän Tom Stenmarkin ja hänen vaimonsa vuonna 1956 rakennetun omakotitalon alkuperäinen tiilikatto alkoi ikänsä myötä olla hieman huonossa kunnossa ja kaipasi kunnostusta. Pinnoitusmestareiden tekemän kuntotarkastuksen myötä päätettiin pelkän kunnostuksen sijasta vanhan tiilikaton tilalle vaihtaa kokonaan uusi peltikatto.

– Vanha katto purettiin ja tilalle laitettiin uudet aluspuut sekä uusi peltikatto, Tom kertoo.

“Pinnoitusmestarit osasivat ammattimaisesti sanoa, että peltikatto olisi pitkällä tähtäimellä parempi vaihtoehto. Jos vanha tiilikatto olisi nyt vain kunnostettu, olisi sille pitänyt muutaman vuoden päästä tehdä jälleen jotakin.”

Alunperin oli tarkoitus, että vanha tiilikatto vain pestäisiin ja kunnostettaisiin. Kuntotarkastuksen perusteella päätettiin kuitenkin, että paras ja pitkäkestoisin ratkaisu olisikin katon uusiminen sekä kattomateriaalin vaihtaminen tiilestä peltiin.

– Pinnoitusmestarit osasivat ammattimaisesti sanoa, että peltikatto olisi pitkällä tähtäimellä parempi vaihtoehto. Jos vanha tiilikatto olisi nyt vain kunnostettu, olisi sille pitänyt muutaman vuoden päästä tehdä jälleen jotakin. Nyt meillä on kestävä ja kaunis katto toivottavasti ainakin 30 vuodeksi eteenpäin, Tom kiittelee.

“Kaikki tehtiin niin kuin sovittiin”

Kunnostustyön tullessa ajankohtaiseksi osasi Tom ottaa yhteyttä Pinnoitusmestareihin saamansa suosituksen perusteella. Työt starttasivat nopeasti Tomin yhteydenoton jälkeen.

– Olin kuullut, että he olisivat nuorekas porukka, joka osaa hommansa. Saatuani heidät kiinni, olivat he alle vuorokaudessa katsomassa kattoamme, Tom muistelee.

Kattoremontin edetessä osoittautui työ hieman odotettua haastavammaksi. Vanhan talon kanssa piti välillä myös vähän improvisoida. Lopulta remontti kesti noin viikon pidempään kuin oli suunniteltu. Se ei kuitenkaan Stenmarkeja haitannut.

“Olin kuullut, että he olisivat nuorekas porukka, joka osaa hommansa. Saatuani heidät kiinni, olivat he alle vuorokaudessa katsomassa kattoamme.”

– Olen tyytyväinen työn laatuun sekä siihen, kuinka he pitivät huolta siitä, että kaikki täsmäsi. Jos joitakin yllätyksiä ilmeni, niin nekin hoidettiin heti kuntoon. Kaikki tehtiin niin kuin sovittiin. Vaikka remontin kesto oli odotettua hieman pidempi ja vei heiltä tällöin enemmän työaikaa, toimivat he silti sen mukaan, mitä olimme alunperin sopineet, Tom kertoo.

Ammattitaitoiset monitaiturit

Kattoremontin yhteydessä kunnostettiin samalla myös autotalli sekä terassin portaat. Tom kuvaileekin Pinnoistusmestareita ammattitaitoisiksi monitaitureiksi.

– Voin antaa Pinnoitusmestareille oikein hyvän arvosanan! Työn toteutus sujui hyvin ja kattoremontin myötä myös talomme arvo nousi, Tom summaa.

Noin viikko työn valmistumisen jälkeen kävivät Pinnoitusmestarit vielä tarkistamassa, että kaikki oli katon suhteen kunnossa, sekä tekivät jälkikäteen tarvittavat pari pientä korjausta.

– Voin suositella ja olenkin jo suositellut Pinnoitusmestareita! Heidän kanssaan oli miellyttävä työskennellä, eikä minulla jäänyt mitään hampaankoloon. He ovat porukka, johon voi luottaa ja jotka tekevät sen, mitä on sovittu!

Pinnoitusmestarit tekevät tiilikattojen pinnoituksia, kattoremontteja ja ulkoverhousmaalauksia Uudellamaalla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi