Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Fitnessmittari monipuolisena tukena tavoitteellisessa treenaamisessa

Espoolainen Kaarina Markkula on aktiivinen liikkuja. 64-vuotias Kaarina ui, golfaa ja käy kuntosalilla säännöllisesti. Kaarinalla on käytössään vedenpitävä Polar A360 fitnessmittari, jonka avulla hän mittaa esimerkiksi uintiharjoituksiensa tehoalueita. Tehoalueiden lisäksi Kaarina seuraa mittarin avulla tarkasti myös yleistä aktiivisuuttaan sekä nukkumistaan.

Työkseen Kaarina Markkula opettaa englantia. Vapaa-ajallaan hän liikkuu aktiivisesti. Uintiharrastuksen Kaarina aloitti noin 14 vuotta sitten. Tällä hetkellä hän käy Leppävaaran uimahallissa noin neljä tai viisi kertaa viikossa ja ui kilpaa. Kesäisin Kaarina harrastaa uimahallissa uimisen lisäksi myös avovesiuintia sekä golfia. Kuntosalilla hän käy säännöllisesti ympäri vuoden.

“Käytän Flow-sovellusta urheilun seurantaan. Tarkistan aina ennen kuin menen nukkumaan päivän aktiivisuuden, tehoalueet ja maksimisykkeet.”

”Tätä on ihan älyttömän helppo käyttää!”

Kaarina sai Polar A360 fitnessmittarin äitienpäivälahjaksi tyttäreltään noin vuosi sitten. Sen jälkeen hän on käyttänyt sitä päivittäin. Omien sanojensa mukaan Kaarina ottaa mittarin pois ranteestaan vain juhlissa ja uintikisoissa, joissa mittareiden käyttö on kiellettyä. Mittari on hänen mukaansa kevyt, kivannäköinen ja helppokäyttöinen.

– Tätä on ihan älyttömän helppo käyttää! Tässä ei ole kuin yksi nappi, mitä painetaan. Minulle tällainen sopii, kun en ole mikään digiguru, Kaarina naurahtaa.

Flow-sovellus apuna seurannassa

Mittarin avulla Kaarina mittaa uinnissa tehoalueita. Kaarinan uintitreenit on suunniteltu tehoalueittain ja mittarin avulla hän voi seurata sitä, kuinka hyvin hän pääsee eri tehoalueille. Tehoalueita, maksimisykkeitä ja yleistä aktiivisuutta hän pystyy seuraamaan iPadin avulla Polar Flow-sovelluksesta.

– Käytän Flow-sovellusta urheilun seurantaan. Tarkistan aina ennen kuin menen nukkumaan päivän aktiivisuuden, tehoalueet ja maksimisykkeet. Minua eivät niinkään kiinnosta kalorit, Kaarina kertoo.

Ennen liikkumaan lähtöä Kaarina valitsee mittarista sen kyseisen lajin, jota aikoo seuraavaksi harrastaa. Mittariin on valmiiksi ohjelmoitu ne liikuntalajit, joita Kaarina eniten harrastaa. Näitä ovat uinti, kuntosali, bodypump sekä golf. Myös kaikki muut lajit ovat valittavissa.

”Kyllä se kannustaa liikkumaan, kun haluaa nähdä ne hyvät luvut”

Omien aktiivisuustavoitteiden saavuttaminen ja ylittäminen motivoivat liikkumaan. Kaarina seuraa tavoitteiden edistymistä prosentuaalisesti päivittäin.

– Olen aika innoissani seurannut sitä, että kuinka paljon oikeasti harrastan liikuntaa. Jos tulee sellainen päivä, että en käy urheilemassa, niin aktiivisuus saattaa jäädä alle puoleen päivittäisestä tavoitteestani. Mutta heti, kun käy jossakin urheilemassa, niin päivän prosenteiksi tulee helposti yli 200%. Kyllä se kannustaa liikkumaan, kun haluaa nähdä ne hyvät luvut siinä, Kaarina kuvailee.

– Minulle on tärkeää se, että näen, onko treeni ollut oikeasti tehokas. Ettei mennä vain siellä mukavuusalueella, Kaarina lisää.

Unen mittaus tuo mielenrauhaa

Liikunnan ja yleisen aktiivisuuden lisäksi Kaarina seuraa mittarin avulla myös untansa. Hän tarkistaa aamuisin sen, kuinka on edellisen yön nukkunut ja minkä verran yöhön on mahtunut tärkeää levollista ja syvää unta.

– Olen yllättynyt positiivisesti siitä, että nukun oikeasti paremmin kuin luulin. Riittävän unen määrä on tärkeää, jos treenaa tavoitteellisesti. Unen ja unen syvyyden mittaaminen tuovat mielenrauhaa. Sillä on iso merkitys minulle.

”Laite on lahjomaton passiivisuuden torjuja”

Yhdeksi mittarin tärkeimmäksi ominaisuudeksi Kaarina kokee sen antamat hälytykset. Jos käyttäjä on liian kauan paikallaan, esimerkiksi istuu tai makoilee sohvalla, antaa laite hälytyksen. Tällöin Kaarina pyrkii mahdollisuuksien mukaan lähtemään liikkeelle, ainakin hetkeksi.

– Laite on lahjomaton passiivisuuden torjuja, Kaarina kiteyttää.

Polarin sykemittarit ja monipuoliset urheilukellot ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Valikoimasta löytyy myös GPS -yhteensopivia pyöräilytietokoneita, fitness- ja aktiivisuusmittareita sekä GPS sykemittareita. Polarin tuotteilla voit mitata päivittäistä aktiivisuuttasi ja kalorien kulutusta sekä seurata ja parantaa harjoitteluasi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi