Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Polar M600 tukena arjessa, liikunnassa ja työelämässä

Jarkko Sipiläinen työskentelee hymiöllisiä asiakaspalautepäätteitä toimittavalla HappyOrNotilla HR-liiketoiminnan vetäjänä. Intohimoisella urheilijalla on ollut nyt puolitoista vuotta käytössä Polarin M600
-urheiluälykello, josta löytyy lukuisia eri ominaisuuksia niin liikunnan kuin työelämän tueksi.

Kello auttaa tasapainoilemaan urheilun, työn ja vapaa-ajan välillä. Se ohjaa aktiivisuuden ylläpitoon, ja siinä mielessä kello on ollut eräänlainen personal trainer.

Urheilussa Sipiläinen käyttää kelloa treenien keston ja sykkeen seuraamisessa sekä yleisen liikuntakirjanpidon tukena. Työelämässä taas muun muassa kalenteriominaisuudet ja säätiedot ovat olleet hyödyllisiä toimintoja.

– Toimii se hyvin kellonakin – kaikki löytyy samasta paketista. Mittaan kellolla esimerkiksi treenien kestoa sekä kalorien kulutusta, uinnissa aikoinaan suomenmestaruuksiakin voittanut Sipiläinen kertoo

– Kello auttaa tasapainoilemaan urheilun, työn ja vapaa-ajan välillä. Se ohjaa aktiivisuuden ylläpitoon, ja siinä mielessä kello on ollut eräänlainen personal trainer, hän jatkaa.

Tehokas apu uinnissa

Entisenä ammattilaisuimarina Sipiläinen tietää, että esimerkiksi sykkeen mittaaminen uidessa on hankalaa erillisillä rinnalle asetettavilla sykevöillä. M600 on hylännyt ylimääräiset laitteet, ja sykkeen mittaaminen onnistuukin suoraan ranteesta.

– Sykkeen mittaaminen ranteesta on toiminut todella hyvin, olenpa ollut sitten juoksulenkillä, patikoimassa tai uimassa. Tänäkin aamuna kävin uimahallissa uintilenkillä, ja treenin jälkeen oli kiva katsoa, miten paljon oli tullut kulutusta, minkälainen suorituksen kesto oli ja millä sykerajoilla tuli uitua.

Istumahälytykset kannustavat liikkeelle

Työelämässä kellon hyöty on näkynyt istumahälytyksinä sekä kalenteri-ilmoituksina. Työssään Sipiläinen istuu runsaasti autossa ja toimistolla, ja pidemmän paikallaolon jälkeen kello muistuttaa, että nyt olisi aika lähteä liikkeelle.

– Ehkä sitä on alitajuisesti alkanut liikkua säännöllisemmin, ettei hälytyksiä tulisi, Sipiläinen naurahtaa.

– Kalenteri-ilmoituksista on taas ollut sellainen hyöty, että niiden avulla tulevat palaverit muistaa paremmin. Seuraan kellosta aika usein päivän agendaa ja sitä, minkälaisia tapaamisia on tulossa, hän jatkaa.

Tiedot aktiivisuudesta helposti talteen

M600 on aktivoinut arkeani, ja sen avulla pystyn mittaamaan kertyneitä askelia sekä tehtyjä harjoituksia.

Kiitosta saa myös Polar Flow -palvelu, joka kokoaa aktiivisuuden päiväkirjamaiseksi yhteenvedoksi. Palvelu toimii näppärästi niin tietokoneella kuin puhelimella.

– Sieltä voi katsoa kattavat päiväkirjat ja aktiivisuusraportit. Voin esimerkiksi seurata viikoittaisia ja kuukausittaisia tuloksia sekä sitä, miten olen kehittynyt, ja miten esimerkiksi olen aiemmin tehnyt jonkin juoksu- tai uintilenkin, Sipiläinen kertoo.

– M600 on aktivoinut arkeani, ja sen avulla pystyn mittaamaan kertyneitä askelia sekä tehtyjä harjoituksia. Olin sitten Suomessa tai ulkomailla, kello toimii ajasta ja paikasta riippumatta, hän päättää.

Polarin sykemittarit ja monipuoliset urheilukellot ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Valikoimasta löytyy myös GPS -yhteensopivia pyöräilytietokoneita, fitness- ja aktiivisuusmittareita sekä GPS sykemittareita. Polarin tuotteilla voit mitata päivittäistä aktiivisuuttasi ja kalorien kulutusta sekä seurata ja parantaa harjoitteluasi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi