Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Jutta Nurmen uusi Polar M200 on muutakin kuin sykemittari

Jutta Nurmi asuu perheineen Turussa ja työskentelee OP-Vakuutuksessa myyntijohtajana. Työ on toimistotyötä ja sisältää paljon istumista. Istumisen vastapainoksi Jutta harrastaa aktiivisesti liikuntaa, ja apuvälineenä hän on käyttänyt jo pitkään erilaisia sykemittareita. Tällä hetkellä käytössä on Polarin M200, johon Jutta on ollut erityisen tyytyväinen.

“Pidän siitä, että liikunnasta jää jonkinlainen jälki – näen, millaisia harjoituksia on tehty ja miten pitkään”

Jutta on käyttänyt uutta sykejuoksukelloaan reilun kuukauden ajan sekä arjessa että liikkuessa, ja käyttökokemuksia erilaisista urheilulajeista on kertynyt runsaasti.

– Harrastan esimerkiksi Crossfitiä, juoksua ja kävelyä. Kello toimii todella hyvin ja sopii juuri omaan käyttööni. Pidän siitä, että liikunnasta jää jonkinlainen jälki – näen, millaisia harjoituksia on tehty ja miten pitkään, sekä millä sykealueella on liikuttu. Kellon ominaisuuksiin sisältyy GPS, ja esimerkiksi lenkkien reitit voi siirtää tietokoneelle. Siten voi seurata, miten syke muuttuu ja vauhti kehittyy, Jutta kertoo.

M200 eroaa muista sykemittareista erityisesti siten, ettei siinä ole erillistä rinnalle asetettavaa vyötä, vaan syke mitataan ranteesta.

– Se tekee kellosta äärimmäisen käyttäjäystävällisen. Oman sykkeen mittaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, kun erillisiä virityksiä ei tarvita, vaan pelkkä kello riittää, Jutta kehuu.

Monipuolista apua ja tietoa, jopa kannustusta

Uusi kello on ollut Jutalla käytössä myös työskennellessä ja nukkuessa.

“Käytän sitä lähestulkoon vuorokauden ympäri. On ollut mielenkiintoista nähdä, millaisia unirytmini ovat ja minkälaisia unijaksoja yön aikana tulee.”

– Käytän sitä lähestulkoon vuorokauden ympäri. On ollut mielenkiintoista nähdä, millaisia unirytmini ovat ja minkälaisia unijaksoja yön aikana tulee. Töissä kello muistuttaa pidemmän paikallaolon jälkeen, että on aika liikkua, mikä on mielestäni todella tärkeä asia, Jutta sanoo.

Kiitosta saa myös Polar Flow, joka on tietokoneen ja kännykän kautta toimiva ilmainen palvelu. Palvelun käyttöönotto vie vain hetken ja sen avulla pystyy tallentamaan esimerkiksi valmiita lajiprofiileja kelloon.

– Se on käyttäjäystävällinen sovellus, ja tiedot on helppo synkronoida koneelle. Pidän mielelläni päiväkirjaa harjoittelusta. On mukavaa, kun näkee, miten paljon ja millaisia lajeja on harrastanut vaikka koko viimeisen vuoden aikana. Palvelun avulla kellosta saa enemmän irti, siellä voi harjoittelun lisäksi seurata arjen aktiivisuutta ja yön kulkua.

Suositukset myös muille liikkujille

“Kun kello kulkee normaaliarjessa, mitään ylimääräistä ei tarvitse kantaa mukana. Koko paketti on näppärästi ranteessa”

Jutan aikaisemmin käyttämiin sykemittareihin verrattuna kaikkein isoin muutos on sykevyön puuttuminen. Kiitosta saavat myös laitteen ulkonäkö ja helppokäyttöisyys.

– Suosittelisin kelloa ehdottomasti muille liikkujille, koska sitä on erittäin helppo ja mukava käyttää. Mielestäni se on myös hyvännäköinen, ja rannekkeenkin pystyy halutessaan vaihtamaan, Jutta toteaa.

– Sykemittari suoraan ranteessa on minulle todella iso asia. Kun kello kulkee normaaliarjessa, mitään ylimääräistä ei tarvitse kantaa mukana. Koko paketti on näppärästi ranteessa, hän sanoo lopuksi.

Polarin sykemittarit ja monipuoliset urheilukellot ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Valikoimasta löytyy myös GPS -yhteensopivia pyöräilytietokoneita, fitness- ja aktiivisuusmittareita sekä GPS sykemittareita. Polarin tuotteilla voit mitata päivittäistä aktiivisuuttasi ja kalorien kulutusta sekä seurata ja parantaa harjoitteluasi.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.