Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

PolarPro on varma vastaus yritysten yksilöllisiin henkilöstötarpeisiin

Onnistuneet henkilöstöratkaisut edellyttävät kohdealan tuntemusta sekä toimivaa kommunikaatiota asiakkaan ja henkilöstöpalveluja tarjoavan yrityksen välillä. 2008 perustettu PolarPro on kotimainen henkilöstöratkaisuihin erikoistunut yritys, joka tunnistaa asiakkaansa tarpeet tehokkaasti, reagoi niihin nopeasti ja panostaa laadun varmistamiseksi vahvaan yhteydenpitoon.

Etra on suomalainen teollisuuden tukkukauppa, joka haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaat palvelut ja laajimman valikoiman teollisuustuotteita. Yhteistyö PolarPron kanssa alkoi noin kahdeksan vuotta sitten. Tuolloin Etra muutti toisen keskusvarastonsa Vantaalta nykyisiin tiloihin Hämeenlinnaan, ja PolarPro vastasi molemmissa päissä muuton aiheuttamaan lisähenkilöstön tarpeeseen. Etran logistiikkakeskuksen varastopäällikkö Reko Leinon mukaan toiminta on sujunut alusta alkaen mainiosti puolin ja toisin.

– PolarPro hoiti hienosti muuton aikaisen toiminnan ja auttoi meitä siinä. He ovat onnistuneet toimittamaan meille tosi hyviä työntekijöitä. Emme välttämättä vaadi tulijoilta varastopuolen ammattitaitoa, mutta asenteen pitää olla kunnossa. Sellaisia tekijöitä on saatu. PolarProlla on taito tunnistaa hakijoista ne, joilta löytyy potentiaalia menestyä logistiikka-alalla, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olekaan kertynyt varastopuolelta.

Tällä hetkellä Etralla on kuusi PolarPron kautta tullutta työntekijää erilaisissa varastotehtävissä. Heidän töihinsä kuuluu muun muassa automaatiokeräilyä, trukkien käyttöä ja tavaran vastaanottoa. PolarPron kautta tulleita ammattilaisia on usein vakinaistettu Etralle, mikäli alun perin vain määräajaksi tarvittu työntekijä osoittautuu päteväksi ja luotettavaksi.

Räätälöityä palvelua

PolarProlta tuleva henkilöstö sopii Etran tarpeisiin kuin nakutettu. Henkilöstöpalveluyrityksellä on laaja kokemus logistiikan alalta, joten asiantuntemusta löytyy siitä, millaiset tekijät alalle soveltuvat. Leinon mukaan se on näkynyt johdonmukaisesti onnistuneissa rekrytoinneissa.

– PolarPro on vastannut odotuksiimme hienosti. Se näkyy, että heillä on pitkä ammattitausta myös logistiikasta.

Hän jatkaa, että PolarPron valtteja on ollut aina nopea reagointi Etran henkilöstötarpeisiin. Yritysten välinen vuorovaikutus on ollut aktiivista, joten kulloisetkin resurssihaasteet on saatu aina ripeästi ratkaistua.

– Olemme hyötyneet etenkin siitä, että kun meillä on jokin tarve, he ovat onnistuneet täyttämään sen hyvin nopeasti. Lisäarvoa tulee siitä, että heillä on laaja osaaminen nimenomaan logistiikasta ja sisälogistiikasta. Koemme, että olemme saaneet tosi hyvää palvelua koko yhteistyön ajan.

Peruspilarina keskinäinen luottamus

Leino korostaa luottamusta yhtenä Etran tärkeimmistä arvoista. Yritys haluaa olla todella luotettava toimija, ja sitä vaaditaan vastavuoroisesti myös omilta yhteistyökumppaneilta. Vuodesta toiseen se onkin ollut pohjana Etran ja PolarPron väliselle tekemiselle. Ajan saatossa luottamussuhdetta on vahvistanut osaltaan se, että yhteyshenkilö on pysynyt samana koko kahdeksanvuotisen kumppanuuden ajan.

– Arvostan kommunikaatiota yhteyshenkilömme kanssa tosi paljon. Se on toiminut todella hienosti.

Leino toteaa, ettei Etralla ole ollut tarvetta miettiä kilpailevaan henkilöstöpalveluyritykseen vaihtamista. Pitkä yhteinen taival perustuu vahvaan vuorovaikutukseen yritysten välillä sekä PolarPron kykyyn vastata pikaisesti ja kohdennetusti henkilöstötarpeisiin, jotka elävät usein tilanteen mukaan.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, ja siksi yhteistyö on myös jatkunut näin pitkään. Voin lämpimästi suositella PolarProta kumppaniksi henkilöstövuokrauksessa kaikille, jotka toimivat logistiikka-alalla.

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2008 perustettu henkilöstö- ja logistiikkaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka työllistää satoja logistiikan, kuljetuksen ja teollisuudenalojen ammattilaisia Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.