Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

PolarPro on yrityksen toimintakyvyn luotettava turva

PolarPro on kotimainen henkilöstöratkaisujen asiantuntija, joka tarjoaa asiakkaan tarpeeseen sopivat ammattilaiset ja huolehtii palvelunsa laadusta vahvalla yhteydenpidolla.

Van & Poika Oy on 1979 perustettu kuljetusalan perheyritys, jolla on nykyään 50 autoa ja parin tuhannen neliön varastotilat Vantaan Petikossa. Ajojärjestelyn esimiehenä toimiva Vesa Vannesluoma on Van & Poika Oy:n yrittäjä kolmannessa polvessa. PolarPron kanssa on toimittu yhdessä jo toistakymmentä vuotta. Vannesluoma kertoo isänsä kokeilleen aikoinaan kepillä jäätä, ja se osoittautui heti kannattavaksi.

– Meillä oli silloin tarve kuljettajille ja apumiehille, ja heillä oli tarjota tällaisia palveluita. Isäni päätti siinä kohtaa antaa heille mahdollisuuden, ja loppu on niin sanotusti historiaa. Yhteistyö on jatkunut koko tämän ajan ja jatkuu edelleen.

PolarPro toimittaa Van & Poika Oy:lle kuljettajia ja varastotyöntekijöitä niin lyhytkestoisiin kuin pidempiinkin sijaistarpeisiin. Vannesluoma kiittelee yrityksensä saamaa henkilöstöapua, jonka ansiosta on saatu esimerkiksi sairauslomien sattuessa aina tilanne paikattua.

– Meidän arkeamme on helpottanut hyvin se, että on saatu autot liikkeelle, jos on vaikkapa kavereita tippunut flunssan kouriin.

Sovitusta pidetään kiinni

Vannesluoma painottaa rehellisyyttä erityisen tärkeänä periaatteena yrityksensä toiminnassa. Kun iskulausekin kuuluu, että Van & Poika vie eikä vikise, ei yhteistyön toivotuista lähtökohdista jää minkäänlaista epäselvyyttä. PolarPron kanssa tästä on vallinnut aina hyvä yhteisymmärrys.

– Pyrimme olemaan hyvin suoraselkäisiä ja rehellisiä. Tehdään se, mitä luvataan. Toki haluamme, että yhteistyökumppaneilla on samanlaiset arvot ja hommat hoidetaan niin kuin on puhuttu.

Yhteistyö PolarPron kanssa on toiminut Vannesluoman mukaan mainiosti. PolarPro on varmistanut aina sen, ettei kulloisenkin henkilöstötarpeen täyttäminen jää heistä kiinni. Kaivatut ammattilaiset on saatu aina ajoissa paikalle, ja heillä on ollut tehtävien edellyttämä osaaminen.

– Olemme saaneet sitä, mitä olemme tilanneet. Työntekijät ovat olleet aina työvarustuksessa ja tarpeelliset kortit taskussa valmiina ajohommiin. PolarPro on hyvin nopeallakin aikataululla saanut järjestettyä tuuraajia.

Vahvaa vuorovaikutusta

Vannesluoma toteaa yhteistyön olleen aina helppoa ja vaivatonta. PolarPro täyttää kulloisenkin henkilöstövajeen nopeasti ja täsmällisesti tehtäviin sopivilla työntekijöillä, mikä tukee Van & Poika Oy:n toimintavarmuutta ja vapauttaa yrityksen keskittymään omaan ydinosaamiseensa.

– Olemme saaneet oikeita henkilöitä oikeisiin tarpeisiin. PolarPron toiminta säästää meiltä aikaa ja hermoja.

Yhteistyö ei kuitenkaan jää pelkkään sopivan henkilöstön toimittamiseen. Vannesluoma arvostaa sitä, kuinka PolarPro takaa tekemisensä laadun aktiivisella yhteydenpidollaan ja saatavuudellaan.

– Heidät saa aina kiinni oikeastaan kellonajasta, viikonpäivästä tai vuodenajasta välittämättä. Se on ehkä se isoin asia, mitä arvostan yhteistyössä PolarPron kanssa.

Kaiken kaikkiaan Vannesluoman on helppo suositella PolarProta kaikille yrityksille, jotka haluavat varmistaa henkilöstöresurssiensa riittävyyden tarvittaessa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

– Olemme toimineet heidän kanssaan toista kymmentä vuotta, ja voin sanoa, että he vastaavat huutoon.

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2008 perustettu henkilöstö- ja logistiikkaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka työllistää satoja logistiikan, kuljetuksen ja teollisuudenalojen ammattilaisia Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.