Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

IT-palveluiden ulkoistaminen vapauttaa resursseja

Descal Engineering Oy on kouvolalainen, prosessiteollisuuteen erikoistunut suunnitteluyritys, joka suunnittelee asiakkailleen teollisuuskohteita ympäri maailman. Jotta yrityksen työntekijät voisivat keskittyä omaan osaamiseensa liittyviin tehtäviin, on yrityksen IT-palvelut päätetty ulkoistaa.

Descal Engineering on tehnyt yhteistyötä Printcom Center Oy:n kanssa jo pitkään. Aluksi yhteistyökumppanilta hankittiin esimerkiksi kopio- ja tietokoneita sekä IT-verkkoja ja niiden ylläpitoa. Sittemmin yhteistyö on laajentunut.

– Tällä hetkellä kaikki IT-palvelumme on ulkoistettu heille, kertoo Descal Engineeringin toimitusjohtaja Kimmo Kerttula.

IT-kartoituksessa löytyivät järjestelmän ongelmakohdat

“He tunsivat meidän järjestelmämme etukäteen, mutta kartoituksessa mentiin entistä syvemmälle ja katsottiin, mikä on turhaa ja mikä tarpeellista.”

Descal Engineeringille on tehty myös Printcom Atlas™ IT-kartoitus. Kun yritys tahtoi kehittää toimintaansa, näki Printcom IT-kartoituksen sopivana kehittämisvälineenä.

– He tunsivat meidän järjestelmämme etukäteen, mutta kartoituksessa mentiin entistä syvemmälle ja katsottiin, mikä on turhaa ja mikä tarpeellista, Kerttula kertoo.

Kartoituksen avulla selvitettiin, mitä uutta IT-järjestelmään tarvittaisiin ja mistä vanhoista ratkaisuista voitaisiin luopua. Järjestelmän ongelmakohdat paikannettiin, ja Printcom haki niihin räätälöityjä ratkaisuja.

– Nykyään työntekijämme voivat keskittyä entistä enemmän omaan työhönsä. Tietoliikenne-, tietokone- ja tulostusongelmat ovat vähentyneet todella paljon, Kerttula toteaa.

Tärkeintä on nopea IT-tuki

Kerttusen mukaan yhteistyö vapauttaa yrityksen omia resursseja omaan ydinosaamiseen liittyviin tehtäviin. Printcomille sen sijaan annetaan tehtäviä, joissa heidän ammattilaisensa ovat hyviä.

– Tärkeimpänä asiana pidän IT-tukea. Heiltä tulee nopeasti paikalle joku, joka osaa selvittää ongelman, Kerttula mainitsee.

Printcom on suomalainen ICT-alan yritys, joka auttaa asiakkaitaan laiteympäristön tehostamisessa sekä sopivien teknologiaratkaisujen valinnassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi