Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Tietotekniikkaamme toimii nyt moitteettomasti”

Vuonna 1881 perustettu C.E. Lindgren on Suomen johtava maalaus- ja rakennustyövälineiden sekä erikoisharjojen toimittaja. Tämän lisäksi C.E. Lindgren on maailman johtava muovimäkituotteiden valmistaja. Yritystoiminnan kasvaessa ja kehittyessä C.E. Lindgren muutti vuonna 2019 uusiin tiloihin. Samalla haluttiin tehdä kokonaisvaltainen IT-järjestelmien uudelleenorganisointi. Tehtävä annettiin Printcomille, joka hoiti projektin kunnialla maaliin.

Tietotekniikka on läsnä lähes kaikissa C.E. Lindgrenin toiminnoissa.

– Jos IT ei toimi, yrityksemme ei pyöri niin kuin sen pitäisi. Siksi olemme ulkoistaneet IT-asiat Printcomille, kertoo C.E. Lindgrenin markkinointikoordinaattori Elin Kneck.

Kokonaisvaltainen paketti nopealla palvelulla

Printcomin C.E. Lindgrenille tarjoama palvelukokonaisuus sisältää verkkohallinnon, tulostuspalvelut, palvelinhallinnon, käyttäjätukipalvelut sekä päätelaitteiden elinkaarihallinnan. Projektin helppous yllätti.

– Printcomilta tuli paikan päälle pari työntekijää ja he asensivat ja laittoivat kaiken kuntoon. Siinä meni yksi päivä, sitten pääsimme töihin, Kneck kertoo.

Keskittyminen omassa osaamisessa

“Samalla olemme saaneet myös selkeyttä sisäisiin prosesseihin. Tietotekniikkaamme toimii nyt moitteettomasti.”

Yhteistyön tärkein hyöty on yksinkertainen: kun ammattilaiset hoitavat IT-asiat, C.E. Lindgrenillä pystytään keskittymään vain ja ainoastaan omaan tekemiseen.

– Samalla olemme saaneet myös selkeyttä sisäisiin prosesseihin. Tietotekniikkaamme toimii nyt moitteettomasti, Kneck, päättää.

Printcom on suomalainen ICT-alan yritys, joka auttaa asiakkaitaan laiteympäristön tehostamisessa sekä sopivien teknologiaratkaisujen valinnassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi