Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

5 in 1 -rakennuselementtien käyttö säästää työaikaa

Vaasaan merenrantamaisemiin, osoitteeseen Rantakatu 22, on valmistumassa uusi kerrostalo. Peab Oy:n urakoimaan kohteeseen on toimittanut liukulasielementtejä Profin Oy. Peabilla arvostetaan etenkin yhteistyön tuomaa aikasäästöä.

Rantakatu 22 sijaitsee Vaasan paraatipaikalla, meren ja puiston läheisyydessä. Peab rakentaa laadukasta kerrostaloa tyhjälle tontille. Kohteeseen tahdottiin paljon lasipintaa, jotta merimaisema näkyisi hyvin asuntoihin.

– Profin toimii tässä kohteessa liukulasielementtien toimittajana. Heidän kanssaan on sovittu kaupat myös pienemmistä liukuovista ja ranskalaisista parvekkeista, mainitsee Peabin työpäällikkö Jarno Karjula.

Elementit nostetaan paikoilleen valmiina pakettina

“Suurin hyöty yhteistyöstä on sen tuotantoomme tuoma aikatauluhyöty.”

– Meidän rakennesuunnittelijamme ja arkkitehtimme ovat toimineet yhteistyössä Profinin suunnittelijoiden kanssa. On yhdessä sovitettu liitokset ja arkkitehtimitoitukset sekä ikkunat, ja liukuovi on saatu toimivaksi paketiksi, kertoo Peabin projektipäällikkö Juha Rahnasto.

Profinilta on hankittu 5 in 1 -valmiselementti, johon sisältyvät sekä parvekeovet että -ikkunat. Elementit saadaan nostettua paikoilleen sellaisinaan yhtenä pakettina. Valmiiden elementtien käyttö parantaa asennusnopeutta.

– Suurin hyöty yhteistyöstä on sen tuotantoomme tuoma aikatauluhyöty. Meidän ei tarvitse erikseen asentaa ikkunoita ja ovia ja tehdä erikseen seiniä ja seinien aukkoja. Meidän ei myöskään tarvitse huolehtia niiden väliaikaisista suojauksista ja ummistamisesta, Karjula sanoo.

Lopputuotteita ei tarvitse hienosäätää

Peabilla luotetaan Profinin toimintaan. Työskentelyä helpottaa luotto siihen, että elementit ovat luvatun laisia. Elementit laitetaan työmaalla paikoilleen, ja ne kuoritaan suojista sotkuisten työvaiheiden jälkeen. Peabin työntekijöiden ei tarvitse enää hienosäätää lopputuotteita.

– Suosittelen kyllä Profinia kaikille, jotka haluavat valmiin kokonaisuuden ilman turhaa miettimistä työmaalla, Karjula toteaa.

Kotimaan markkinoiden johtava liukulasiseinien toimittaja niin kuluttaja- kuin kerrostalokohteisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.